Vil du se webinaret? 

Tryk på den røde knap i bunden af din skærm og få adgang nu.
Bemærk at du skal have godkendt cookies for at se knappen.

Hvordan får du din ERP-løsning gjort "Evergreen"?

En Evergreen serviceaftale er et tilbud til jer, der er på Microsoft Dynamics 365 Business Central og som ønsker en struktureret vedligeholdelse af forretningssystemerne.

Evergreen indeholder to årlige rapporter om jeres ERP system, hvor såvel status som kommende funktioner i opgraderingerne, bliver gennemgået. Derudover får I med Evergreen også hvert år et ‘sandbox’ testmiljø, for smidigt at kunne implementere nye funktioner og løbende udvikle jeres systemer i takt med forretningen.

Tidligere var en ERP-opgradering en ressourcekrævende opgave på tværs af organisationen. Men med de nuværende løbende opgraderinger, vil der kunne holdes et langt bedre fokus på udvikling frem for blot vedligeholdelse.

Men det kan alligevel være en udfordring at holde overblik over de nyeste funktioner. Derfor kan vi med Evergreen sørge for, at hver opgradering forløber gnidningsfri og er tilpasset jeres behov - en afgørende service til alle virksomheder, der ønsker at sikre de systemmæssige forudsætninger for optimal drift og udvikling. 

Så er det slut med uforudsete funktionsforstyrrelser og I kan planlægge såvel budget som interne ressourcer på forhånd - og undgå ubehagelige overraskelser. 

 

Dagens program og indhold:

  • Hvad indeholder en Evergreen service - det fulde overblik
  • Hvad betyder Evergreen for hhv. drift, vedligehold og udvikling
  • Hvad skal der til, for at komme i gang med Evergreen
keyboard_arrow_up