Shop Floor Control

Optimering af processerne ved tidsregistrering,
jobregistrering og lønklargøring
- både via PC og App til uderejsende personale.  

Brugervenlig tids- og dataregistrering

Nu er det meget mere enkelt at registrere data fra projekter og ordrer, så der dannes beregninger til brug såvel internt som eksternt. 

Shop Floor Control er værktøjet for produktions- og/eller projektmedarbejderne til at se de prioriterede opgaver i rækkefølge, få adgang til tegninger, instruktioner.
Modulet anvendes også til at forbrugsregistrere tid, materiale og spild samt til kvalitetsmålinger. Shop Floor Control giver muligheder for, at de enkelte celler selv planlægger dagligdagen, men kan også sættes op til, at det er maskintimer, der opsamles og ikke medarbejdertimer. Mulighederne er mange.

Dette er et værdifuldt tillægsmodul, der er fuldt integreret med data i Dynamics 365 Business Central, og integreres enkelt med løn-systemer også. Udseende og funktionaliter tilpasses til brugeren, overenskomsten, arbejdsforhold mv. 

Hele værdikæden dækkes ind og giver fuldt overblik over medarbejderes tids- og vareforbrug på de enkelte opgaver, for derefter at generere data til lønberegning. Alt registreres nemt online - enten via PC eller mobil App. 

Få en demo af Shop Floor Control

 

Fordele igennem hele værdikæden

Ved at integrere Dynamics Business Central (NAV) med JobManager Shop Floor Control modulet kan I automatisere registreringer og automatisk generere datagrundlag for lønberegning.

Enkel opsætning og tidsregistrering 

Med fleksible opsætninger kan hver medarbejder nemt få den rette brugerflade til at tidsregistrere - og de konstante opdaterede informationger giver såvel medarbejdere som lønberegningen korrekte informationer om nettotid, fravær, restferie og øvrige registreringer. 

stopwatch

Fuldt overblik over forbrug på opgaven

Med registrering af tids- og vareforbrug, tildelt de enkelte projekter eller produktioner, kan de automatiske beregninger begynde. De brugertilpassede opsætninger og den simple brugerflade, gør det enkelt for alle at registrere i samme arbejdsgang. 

list-bullets

Data sikrer komplette beregninger

På baggrund af individuelle opsætninger af overenskomster, lønregler, skiftehold mv., vil tids- og ordreregistreringerne automatisk generere komplette lønberegninger og eventuelle kostprisberegninger på projekterne. Der kan tilmed integreres og eksporteres til adskillige lønsystemer.

hyperlink-1

Konkret værdi for vores kunder

"Tidsregistrering på produktioner ved hjælp af det integrerede Shop Floor Control modul:
"Alle registreringer kører konstant i Dynamics NAV.
Det giver en helt anden fornemmelse af flowet af vores varer og et meget bedre overblik”

Jens Lund Fabrikschef i Budweg Caliper

Se hele casen

 

keyboard_arrow_up