Integration mellem DynamicWeb og Dynamics AX

Automatisering var et krav, hvis Sigurd Müller Vinhandel skulle lave en B2B webshop. 9A Webshop connector blev løsningen.  

For Sigurd Müller Vinhandel giver det ro i maven, at 9A Webshop connector sikrer, at alle data der vises i deres B2B webshop, er korrekte. Løsningen giver dem muligheden for at yde en ekstra service til deres kunder uden selv at få ekstra manuelle opgaver.

"At have en webshop der fungerer med minimal indsats fra vores side - det er rigtig vigtigt for os"

Se hvad du kan få ud af 9A Webshop connector

Webshop øgede forretningens skalerbarhed

Sigurd Müller Vinhandel havde behov for en B2B webshop, som sikrede et digitaliseret ordreflow. 9A Webshop connector blev valgt til at integrere DynamicWeb webshop og Dynamics AX.

Sigurd Müller Vinhandel servicerer i dag +10.000 kunder med kun 35 ansatte. I et særdeles konkurrencepræget marked, havde virksomheden behov for at tilbyde deres kunder en række ekstra services, men uden behov for ekstra medarbejdere.

”Vi ønskede en webshop som var integreret med vores Dynamics AX, så vi ikke skulle administrere data i to systemer. Samtidig var en webshop et krav hos en række af vores større kunder, og vi valgte en løsning der kunne bruges på tværs af alle vores B2B segmenter".

9altitudes hjalp med at gøre Sigurd Müller Vinhandel for at blive klogere på mulige integrationer mellem deres Dynamics AX og DynamicWeb.9A Webshop connector blev valgt til opgaven og herved har Sigurd Müller Vinhandel været i stand til at opbygge en webshop, hvor deres ordreflow i høj grad er digitaliseret.

”Vi har stort set undgået manuelle rutiner forbundet med vores webshop”.

En intelligent webshop

For Sigurd Müller Vinhandel er deres webshop en ekstra service, de tilbyder deres kunder. 9A Webshop connector sikrer, at der er styr på både priser, salgsbetingelser mv og at data kun opdateres et sted.

”Vi har en webshop, som får alle informationer direkte fra Dynamics AX. Når kunden laver sin bestilling via webshoppen, bliver den lagt direkte ind i vores ordresystem, og hermed sikres at salgsbetingelserne altid er korrekte”.

Webshoppen er løbende blevet udvidet med mere funktionalitet, således at nye forretningsmæssige behov og ønsker understøttes.

"I dag tilbyder løsningen bl.a. også, at kundens bogholderi kan se deres samhandelsaftaler, se tidligere fakturaer, danne kontoudtog i selvvalgte perioder, mv. Det at de selv kan gøre det uden først at skulle ringe op, er en stor besparelse for mange af vores kunder".

Webshoppen er også udvidet med e-learningsmuligheder og design af kundens eget vinkort. Det betyder, at løsningen i dag håndterer andre opgaver end en traditionel webshop. Der er derfor et endnu større behov for at webshoppen altid er opdateret med korrekte data.

"Vores løsning er ikke længere bare en 'simpel webshop' for vores kunder. I dag understøtter den en række forskellige dele af både vores egen samt vores kunders forretning”.

Et godt samarbejde med faste 9altitudes konsulenter

Med 9altitudes som samarbejdspartner værdsætter Sigurd Müller Vinhandel den direkte kontakt, de har til deres konsulenter, og den fleksibilitet det giver.

"Det er nemt bare lige at tage fat i vores faste konsulenter, for de ved lige netop hvordan det hele er stykket sammen i vores løsning. De kan hurtigere huske hvordan det er lavet, og hvorfor vi valgte at gøre som vi gjorde, og derved også hurtigere få lavet de opgaver, som vi giver dem".

Om Sigurd Müller Vinhandel

Sigurd Müller Vinhandel er én af landets førende vinleverandører. Deres ca. 35 ansatte leverer vin til kunder i hele landet.

Sigurd Müller Vinhandels gevinst ved samarbejdet:

Øget service til kunderne giver konkurrencemæssig fordel

rating-star-winner

Digitaliseret ordreflow med minimalt vedligehold

settings-user

Øget kundetilfredshed gennem løsningen

love-it-phone

keyboard_arrow_up