Power BI giver indsigt i juice salget!

Rynkeby fik et setup, som understøtter deres salg

Ved at koble Power BI og Power Apps til Rynkebys eksisterende CRM-løsning fik de et setup, som giver en øget indsigt i salget på tværs af mange forskellige butikker og forhandlere. 

 

Bliv klogere på mulighederne med Power BI

Et BI-projekt med mange vinkler...

Rynkeby sælger juice og saft gennem samarbejde med store dele af den danske detailhandel. Der ligger et stort og komplekst logistisk arbejde bag dette. Men der ligger et næsten lige så stort arbejde i at 'spore', hvorfra salget stammer samt at måle effekten af forskellige afholdte kampagner.

Én af de ting der tidligere var svært at identificere var hvilke ”butiksudstillinger”, der gav det bedste salg - både generelt, men også i forbindelse med kampagner. 

Derfor har Rynkeby nu ikke blot fået en ny Power BI løsning, men derimod fået samlet data fra en række forskellige løsninger i et BI-setup, som samtidig også modtager data fra hvad der opstilles af varer i butiksledet.

Dataopsamling sker via Power Apps

For at få 'gode nok' data at arbejde med, kræver det, at dem der opstiller varer i butikken bruger løsningen. Derfor blev der lavet en brugervenlig App vha. Power Appssom gør det muligt for medarbejderne at tage billeder af deres faktiske butiksopsætning (altså hvordan varerne tager sig ud fysisk i butikken). Disse billeder med dertilhørende data er nu nemme at finde, fordi de afleveres ens hver gang, og fordi de kobles til den pågældende kampagne samt den pågældende kunde i CRM-løsningen

Rynkeby kan nu efterfølgende se på hvilke butikker, der klarer sig bedst kampagnemæssigt og udnytte best-practices imellem butikkerne til et forøget salg – og hvorledes opstillingerne i butikkerne performer ift. hinanden.

Det gør samlet set hverdagen nemmere for Rynkeby’s kunder – detailbutikkerne - og ikke mindst for dem der skal analysere data og rapportere på diverse kampagner.

Om Rynkeby

Rynkeby kender de fleste danskere, både fra deres saft og juice, men også for deres cykelhold. Og når det kommer til saft og juice, så er Rynkeby faktisk Nordens største producent…😊 

Rynkebys gevinst ved samarbejdet:

Stærkere datagrundlag

pie-line-graph-desktop

Hurtigere indsigt i 'hvad der virker'

performance-increase-1

Sparring til kunde og internt

multiple-circle

keyboard_arrow_up