Dynamics AX giver konkurrencemæssig fordel

Reitan Distribution (REMA 1000) startede deres Dynamics AX implementering med en anden forhandler. Men de savnede agilitet i processen.

Efter et skift til 9altitudes som AX leverandør, kom projektet i mål som en succes - og uden at Hr. og Fru Danmark mærkede det.

"Vi gik i drift på en fredag, og mandag var vi full scale på AX’en. Vi er utroligt tilfredse, og ser det som er en succeshistorie"

 

Din Dynamics AX implementering

“9altitudes er en virksomhed, der tager ejerskab”

Reitan Distribution havde en anden aktør til at implementere deres nye ERP-løsning. Men de ønskede en mere agil proces, hvor afvigelser fra det planlagte ikke er en hindring. Men blot et faktum man navigerer efter.

I valget af 9altitudes til at færdiggøre projektet, var det ikke kun den agile process der gjorde udslaget.

“Allerede på første møde fornemmede vi, at de forstod vores forretning. De havde lavet noget tilsvarende og forstod, hvad det er der er vigtigt, når man driver logistik i det omfang som vi gør”.

Reitan har haft en fast kerne af 9altitudes konsulenter. Det er er vigtigt for relationerne og forståelsen i samarbejdet.

“Her sad 9altitudes' konsulenter sammen med vores folk og gennemførte en iterativ udviklings-proces. Vi føler at vi bonder godt sammen - de tilpassede sig vores kultur og måden vi driver vores forretning".

Beslutninger udfordres

9altitudes er en virksomhed, der tager ejerskab, og det giver også udfordringer. Reitan bliver udfordret på, om de ønskede tilretninger tilfører den ønskede værdi.

“Vores Dynamics AX er langt fra standard, men et helt igennem skræddersyet system på vigtige nøgleområder, og vi oplever at have fået en konkurrencemæssig fordel. Systemet håndterer vores virksomhed effektivt og optimalt, og understøtter den måde vi driver vores virksomhed på”.

I implementeringen har performance fra starten og enkelthed for brugerne været i fokus. Det har givet Reitan en kompleks løsning, der kan mange til ‘af sig selv’ og gør at de kan lave den mest effektive distributionsløsning til hver enkelt partner.

 

Om Reitan Distribution

Reitan Distribution A/S er et logistik- og indkøbsselskab, der leverer varer til REMA 1000 og andre samarbejdspartnere.

Reitans gevinst ved samarbejdet:

Kompetent sparring omkring Dynamics AX

delivery-truck

En fleksibel løsning, der er enkel for brugerne

settings-user

En konkurrencemæssig fordel

award-trophy-star

keyboard_arrow_up