D9A KICKSTART med standard ERP til startup
 

 

”Vi efterspurgte et simpelt standard set-up, da vi ikke ønskede en lang og dyr proces. 9altitudes var den eneste udbyder, som tilbød en løsning uden programmering og lange krav-afklarings workshops - til en fast pris og på kort tid.”

CEO i POND Textile. 

POND Textile er en nyopstartet virksomhed og har nu fået installeret Microsoft Dynamics Business Central med en D9A KICKSTART løsning fra 9altitudes. En løsning, der er standardiseret til mindre produktionsvirksomheder med store ambitioner.

I kraft af, at POND Textile er en start-up, som ikke tidligere har haft et system der kunne håndtere lager, produktion og salg (S&OP), har de hidtil manuelt styret deres lager, produktion og salgsordrer, via Excel ark. 
Som de vækster blev det hurtigt tydeligt, at de havde brug for et 'rigtigt' ERP-system til at håndtere processerne i et sammenhængende flow. 

Sammenhængende processer

"Et ERP-system er en absolut nødvendighed når man vil drive en professionel produktions- og salgs virksomhed i min optik," fortæller daværende CEO Martin Keller.

"Jeg er glad for at vi, i POND Textile, valgte at gøre det relativt tidligt i vores virksomheds levetid. Dårlige vaner og ukurante processer får frit spil til at forankre sig hvis man ikke etablerer et system og en stærk proces fra starten."

Med Microsoft Dynamics er de klar til vækst og med et godt ERP-fundament på plads kan POND Textile fokusere på de ting der skaber vækst og fremdrift i virksomheden. 

Bruger tiden på kerneforretningen

POND Textile har nu en tryghed i at de gør tingene rigtigt, da systemet dikterer en vis form for proces. 

De ved til enhver tid hvad de har på lager og hvad der er på vej ind og ud af lageret. Sælgerne kan, uden af ringe til produktionen, lave tilbud og eksekvere på salgsordrer, da leveringstid og beholdning altid er up to date. 

POND Textile bruger nu tiden på at producere og videreudvikle produkterne, i stedet for at vedligeholde adskillige Excel ark. 

God forståelse for forretningen

Daværende CEO, Martin Keller sætter ord på samarbejdet med Bredana Solutions:

"Vi søgte på nettet og fandt 5 alternative leverandører. Vi havde flere møder med alle 5 leverandører som endte med konkrete tilbud (tid og pris). Vi var åbne for at lade værktøjet og dets ”best practices” diktere fremtidige processer og derfor var vi stålsatte på, at anvende en standard løsning.
Vi efterspurgte et simpelt standard setup hos alle 5 leverandører, da vi ikke ønskede en lang og dyr proces. 

Der var en god kemi mellem 9altitudes (tidl. Bredana Solutions) og POND Textile.

9altitudes var den eneste udbyder som tilbød en standard løsning, uden programmering og lange krav-afklarings workshops til en fast pris og på kort tid (12uger).

9altitudes havde en god forståelse af vores virksomhed og hvad vi gerne ville opnå. 

I en udrulningsproces vil der komme mange spørgsmål og ønsker i forbindelse med, at løsningen bliver implementeret og fremvist. 

9altitudes var i den proces skarpe på, hele tiden at highlighte, om det var noget vi kunne få udført inden for standardløsningen, eller om det ville kræve en change request. Det betød at POND Textile fik det meste ud af løsningen, og med vished for at budgettet ikke ville blive overskredet. 

Om Pond Textile

POND Textile har udviklet og producerer et 100% bio-baseret og 100% bio-nedbrydeligt alternativ til konventionel plastik. I POND Textile bliver disse produkter til garn, knapper, bøjler, poser - og sågar lynlåse.
Ved at lave plastik ud fra planter, slipper vi for afhængigheden af råolie fra undergrunden - og via fotosyntesen trækker vi CO2 ud af atmosfæren i stedet for at udlede den.

Gevinsten ved samarbejdet:

Branchetilpasset standard løsning

robot

Et fremtidssikret ERP system der kan følge med væksten

team-chat

Strukturerede processer

multiple-circle

keyboard_arrow_up