"Man må ikke undervurdere 9altitudes' tilgang og deres konsulenter"

Nic. Christiansen oplevede under deres Dynamics AX implementering, at 9altitudes kan løfte komplekse opgaver

Med faste konsulenter er samarbejdet vokset. Og Nic. Christiansen oplever kompetente konsulenter, der har en god forretningsforståelse, og er ærlige i deres kommunikation.

 

Driften af din Dynamics AX

Strategisk partner - ikke bare en leverandør

Da Nic. Christiansen implementerede Dynamics AX, blev 9altitudes involveret i slutningen af processen. 9altitudes fik specifikke opgaver som blev løst tilfredsstillende. I dag er 9altitudes deres foretrukne Dynamics AX partner.

I det indledende samarbejde fik Nic. Christiansen øje på, at 9altitudes er en konsulent virksomhed, som har kvalitetsmedarbejdere og står for et åbent, fleksibelt og alligevel velstruktureret samarbejde.

“9altitudes har vist sig at kunne løfte opgaver der er forholdsvis komplekse. De laver et kvalitetsarbejde. Man må ikke undervurdere deres tilgang og deres konsulenter”.

Forretningsdrevet samarbejde

9altitudes' håndtering af bilkoncernens opgaver er langt hen af vejen forretningsdrevet.

”De sætter sig ind i vores forretning og forsøger at finde en eksisterende løsning. Hvis ikke en standardløsning kan bruges, er de gode til at beskrive og udvikle det, vi ønsker og har behov for”.

Nic. Christiansen sætter også pris på fleksibiliteten i samarbejdet - hvis det brænder på, stiller 9altitudes med flere folk, så deadlines nås.

Åben ærlighed - vejen til et stærkt samarbejde

Hos Nic. Christiansen oplever de en åbenhed og ærlighed i samarbejdet.

“Vi har ærlig kommunikation. Hvis der er et problem, sidder vi ikke med fornemmelsen af at det bliver gemt. Selvom sandheden kan gøre ondt, er ærligheden langt vigtigere. Vi finder en løsning hver gang”.

En række af 9altitudes' konsulenter er fast tilknyttet i Nic. Christiansens komplekse organisationskultur, så de ikke får nye konsulenter ind midt i et forløb.

 

Om Nic. Christiansen

Nic. Christiansen Gruppen importerer Land Rover og Jaguar i Danmark, Sverige og Norge samt Hyundai i Danmark.

Nic. Christiansens gevinst ved samarbejdet:

Et forretningsfokuseret samarbejde

car-actions-settings

Løsningen understøtter forretningen

cash-toggles

Et stærkt samarbejde med faste konsulenter

multiple-circle

keyboard_arrow_up