Dataintegration - en god måde at afskaffe manuelle rutiner

OptiGrator kan meget mere end EDI

Furnipart implementerede OptiGrator grundet et behov for at køre EDI. Men de erfarede, at modulet er en stærk integrationsmotor, der er god til at ind- og udlæse data. Hos Furnipart har OptiGrator været en del af virksomhedens digitaliseringsproces.

 

Se hvad du kan få ud af OptiGrator

Dataintegration, hvor fejl opdages

Furnipart havde to store kunder, der ønskede at køre EDI. Det viste sig at være starten på en række proces automatiseringer hos Furnipart.

OptiGrator blev valgt som integrationsmotor, da det er en god og fleksibel løsning.

"Løsningen fanger også fejl, hvis der er fejl i de data der modtages, inden registrering i systemet – og det var rigtigt for os i valget af endelig løsning”.

Hos Furnipart bruges OptiGrator både til EDI-ordrer, Excel-ordre, indlæsning af eksterne varernumre og som integrationsmotor til lagerets robot samt virksomhedens Dynamics CRM. Det er en gevinst for Furnipart.

”Vi sparer tid. Vi undgår fejl. Excel løsningen vi har fået lavet har virkelig været en stor gevinst for nogle kunder. At vi har muligheden for at køre EDI med vores kunder, binder os tættere på dem”.

Et værdiskabende tillægsmodul

OptiGrator er et selvstændigt modul, der bliver installeret i Dynamics AX. Derfor havde Furnipart ikke udfordringer med at vælge OptiGrator, selvom de havde en anden Dynamics AX leverandør. Furnipart har haft stort fokus på at automatisere arbejdsprocesser, og de kommer også med et bud på, hvorfor nogle virksomheder er betænkelige ved ’digitalisering’.

”Vi tror måske betænkeligheden ved ’u-opdagede fejl’ er det, der gør andre virksomheder bange for at automatisere processer - men det sker simpelthen ikke når OptiGrator anvendes. Fejlene opdages!”.

Om Furnipart

Furnipart er en international leverandør af møbelgreb og aluminiumslister til møbel og køkkenindustrien.

Furniparts gevinst ved samarbejdet:

Forøget digitalisering

robot

Tættere samarbejde med kunder

team-chat

9altitudes håndterer hele Dynamics AX

multiple-circle

keyboard_arrow_up