Optimerede forretningsprocesser

Dentsply Sirona bruger Dynamics AX til at frigive ressourcer til udvikling

De manuelle rutiner tog for meget tid. I samarbejde med det faste konsulentteam fra 9altitudes, fik Dentsply Sirona en hurtig overgang til Dynamics AX - som ikke gik ud over virksomhedens drift.

"9altitudes konsulenter er gode sparringspartnere i Dynamics AX"

 

Driften af din Dynamics AX

Et stærkt samarbejde med faste konsulenter

Før Dentsply Sirona blev kunde hos 9altitudes, bar mange processer præg af at være tunge, og der var behov for en opgradering.

Virksomheden arbejdede hårdt på at udvikle og forbedre deres produktportefølje. Men der var brug for en optimering af forretningsprocesserne. Hertil havde de behov for en leverandør med god forretningsforståelse.

“Vi kunne ikke dedikere ressourcer til et langt opgraderingsprojekt af Dynamics AX. Men det behøvede vi heller ikke. Et accelereret implementeringsforløb af Dynamics AX, på få måneder, blev leveret af 9altitudes”.

Dentsply Sironas processer er blevet mere standardiserede, så de har fået overskud til at koncentrere sig om videreudvikling.

“Før havde vi så travlt med at drive hverdagen, at vi ikke havde tid til at tænke på hvordan vi kunne gøre det smart. Nu bruger vi mindre tid på rutineopgaver og mere tid på videreudvikling”.

En smertefri overgang

Dentsply Sirona oplevede en implementering der ikke gik ud over driften. Tests blev gennemført med al data implementeret. Forretningen blev simuleret igennem det. Det gav tid til at korrigere fejl inden implementering.

”9altitudes stilledee med et integreret team. Størstedelen af rådgivningen under implementeringsprocessen blev udført 'on-site'. En agil projektmetode kombineret med dyb forretningsforståelse resulterede i et vellykket projekt”.

Dentsply Sirona har haft faste konsulenter fra projekt til drift. Det styrker samarbejdet, da konsulenterne kender virksomhedens processerne.

 

Om Dentsply Sirona

Dentsply Sirona laver en maskine til rengøring, smøring og sterilisering af tandlægeredskaber.

Dentsply Sironas gevinst ved samarbejdet:

Færre administrative omkostninger

user-cash-scale

Frigivet tid fra rutine opgaver til at vækste

time-clock-hand-1

Et stærkt partnerskab om deres løsning

multiple-circle

keyboard_arrow_up