Et stærkt hold.

Vil du være en del af et stærkt hold, hvor din faglighed udfordres og udvikles?

... så er 9altitudes det rette sted for dig. Her udvikles dine kompetencer dels gennem udfordrende kundeopgaver, men også gennem sparring med dygtige kollegaer, uddannelse og fagteams - hvor der er intern sparring og vidensdeling på opgaver og udfordringer.

Dine opgaver kan du selv være med til at forme. Du kan fokusere på drift eller projekt, nationale eller internationale opgaver alt efter din ønskede kompetenceudvikling.

Send os dit CV

Din opstart og udvikling hos 9altitudes

Hvis 9altitudes er stedet for dig, vil du starte med et onboardingforløb, der passer til dig og dine kompetencer. Du vil få et kendskab til vores løsninger, vores arbejdsmåde, dine kommende faste kunder, og få faglig sparring.

Med vores 'Buddy-ordning' har du altid en kollega, der kan guide dig igennem onboardingen og i den videre kompetenceudvikling vil du og din leder arbejde sammen med vores Business Coach om at sætte de bedste rammer og ambitioner for dig. 

Hos os møder du kolleger med forskellig erfaring og baggrund, så der vil være gode muligheder for sparring - og gode muligheder for at du også selv bidrager med din erfaring. Sammen sætter vi det stærkeste hold - både for os og for vores kunder. 

 

keyboard_arrow_up