Kom med på holdet

Bliv en del af et stærkt hold med ambitioner - og gode arbejdsforhold. Dine opgaver kan du selv være med til at forme.
Du kan fokusere på drift eller projekt, nationale eller internationale opgaver - alt efter din ønskede kompetenceudvikling.
Vi har mange spændende kunder og opgaver - og vi gør os umage for at kunne udfordre din faglighed og samtidig give dig gode kolleger og gode arbejdsforhold. Vi er landsdækkende, så der er også et kontor i nærheden af dig.

 

Derfor søger vi altid de bedste og mest ambitiøse i branchen

Så, er du den skarpeste udvikler, du kender? Er du eksperten over alle integrationseksperter? Er du konsulenten der kan slå benene væk under vores konsulentchef? Eller vil du gerne være det - enten som nyuddannet eller med baggrund i industrien?

Og kan du se dig selv udfolde dine skills et sted, hvor du bliver både udfordret, får ansvar og er omgivet af kunder og kollegaer som langt de fleste i branchen ser op til – ja, så er 9altitudes stedet for dig. 

Interesseret? Send os dit CV

Den røde tråd i din udvikling

Nete Sørensen vil du møde fra din første henvendelse og igennem onboarding og udvikling. Som Business Coach er Nete en fast del af at skabe de bedste arbejdsforhold, der passer præcis til dig. 

"Uanset om man ønsker stabile og rolige arbejdsforhold eller mere spræl og internationalt islæt, så kan vi sammen skabe de rammer, der får det bedste frem."

Som en rød tråd igennem din faglige og personlige udvikling vil både din leder og Nete Sørensen være faste sparringspartnere, så vi sammen kan give dig de bedste betingelser for at give værdi for vores kunder. 

Vi er landsdækkende:

Aarhus

Samsøvej 33
8382 Hinnerup

buildings-modern

Aalborg

Vandmanden 10 L,
9200 Aalborg SV

buildings-modern

Esbjerg

Lindevej 8
6710 Esbjerg

buildings-modern

Hørsholm

Lyngsø Alle 3 A – st.tv.
2970 Hørsholm

buildings-modern

Kolding

Kokbjerg 29b
6000 Kolding

buildings-modern

Kolding

Birkemosevej 1
6000 Kolding

buildings-modern

Odense

Telehøjen 2,
5220 Odense SØ

buildings-modern

Sønderborg

Alsion 2, F313e
6400 Sønderborg

buildings-modern

Vejle

Skomagervej 3B
7100 Vejle

buildings-modern

keyboard_arrow_up