Få et indblik i vores verden

Find dine nyheder, artikler og webinarer her

Nyheder          Artikler og Guides          Webinarer

Nyheder

Vi åbner nyt kontor i Odense

11.01.2022
Se hvordan vi fejrede åbningen af vores nye kontor og se om det er en arbejdsplads for dig!
Læs mere…

Optimate, Bredana Solutions og Econocap bliver 9altitudes

03.01.2022
René J. Frøkjær fortæller om planen for den kommende tid
Læs mere…

Artikler og guides

Fra lead til loyal kunde med Dynamics Field Service

21.12.2021
Kan I håndtere hele kunderejsen i ét system? Se hvad du går glip af, hvis ikke dit system til Field Service er smeltet godt nok sammen med CRM-systemet.
Læs mere…

5 vigtige beslutninger før næste Dynamics 365 CRM/ERP opgradering

21.12.2021
Overvejer I at opgradere fra et ældre Dynamics NAV-system, C5 eller XAL, til den nye Dynamics 365 Business Central i skyen? Så start med at gennemgå disse 5 vigtige beslutninger, inden du træffer valget.
Læs mere…

De 3 største værdikæde-udfordringer for handelsfirmaer

21.12.2021
Hvordan kan ERP-systemet effektivisere værdikæden for handelsvirksomheder? Vi kigger nærmere på værdikæden for virksomheder med handel og logistik. Her oplever vi, at det typisk er de samme udfordringer, som skaber mulighed for at optimere processer og arbejdsgange.
Læs mere…

Gør digitaliseringen Evergreen

09.12.2021
Når det går stærkt i den daglige drift, kan det være svært at få tid til det strategiske arbejde. - Men se med her, hvordan I kan holde kadencen i digitaliseringen.
Læs mere…

Behind the scenes med Bentax

08.12.2021
Vi har samlet 3 af de vigtigste indsigter fra vores mere end 500 ERP-implementeringer. Med fokus på struktur og mennesker giver vi sammen med Bentax de bedste bud på at undgå faldgruberne.
Læs mere…

5 myter om ERP i cloud

06.12.2021
Der står fortsat en lang række myter i vejen for virksomheders beslutning om at gå i skyen. Da disse 'cloud-myter' er svære at slippe af med, skal sandheden nu frem: Microsoft Azure Cloud er på mange parametre overlegen i forhold til on-premise! Se hvorfor:
Læs mere…

1 2 3 

Webinarer

Creo Ansys Simulation Webinar

08.03.2022
Få overblik over, hvordan Creo Ansys Simulation kan skabe ekstra værdi. Og få vores kampagnekode med 35 % rabat på modulet.
Se flere…

Hvad kan Field Service Kickstart gøre for jer?

09.02.2022
WEBINAR ON DEMAND:
Se webinaret og få overblik over, hvordan vores metoder hjælper jer nemt i gang med at gøre servicekoordineringen enkel og proaktiv i de større servicevirksomheder.
Se flere…

KICKSTART CRM

17.12.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Standard løsninger med standard moduler. Men stadig lavet med tanke på netop jeres branche og behov. Det har vi brugt meget erfaring på at koge ned til en helt simpel model. Kom nemt i gang med KICKSTART til CRM. En køreklar løsning, med alt det bedste. Og som skabt til at passe til jeres øvrige forretningssystemer.
Se flere…

Variantkonfiguration - Sådan strømliner du jeres produktionsdata

17.12.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Mange produktionsvirksomheder arbejder med et hav af forskellige varenumre, som løbende forandrer sig. Se hvordan du strømliner jeres produktionsdata og sparer arbejdstimer.
Se flere…

Sådan bygger Microsoft Teams bro mellem CRM og Field Service

17.12.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Kun de færreste udnytter potentialet ved at kombinere samarbejdsplatformen Microsoft Teams med firmaets processer og master data i Dynamics 365 CRM & Field Service.
Se flere…

Fra lead til loyal kunde: styrk data-flowet mellem salg og field service

17.12.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Med Microsofts Field Service-løsning og Dynamics 365 Sales kan du understøtte salg og serviceforretning i ét og samme system. Deltag på dette webinar og se konkrete eksempler.
Se flere…

Fra NAV til Business Central i skyen: Hvordan bliver du klar?

17.12.2021
WEBINAR ON DEMAND:
For dig der overvejer at opgradere fra Dynamics NAV, C5 eller XAL til Business Central i skyen. Hør hvordan du forholder dig til systemtilretninger og få vores anbefaling til jeres forberedelse.
Se flere…

Dynamics 365 Field Service - få et samlet overblik

17.12.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Få et samlet overblik over Dynamics 365 Field Service modulerne - lige fra call-center, servicesag, field service udførsel og til portal muligheder.
Se flere…

Fordele ved en ERP standardløsning

17.12.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Hvordan går man fra en tilpasset ERP løsning, der over mange år er indrettet efter virksomhedens behov for processer og data - og til en standard løsning ?
Se flere…

Fragtintegration - helt enkelt

17.12.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Er det enkelt at håndtere forsendelser og returpakker? Digitalisering af forsendelses-processerne giver værdi hele vejen rundt. Hør med her, hvordan I får alle fordele ud af integrationen til professionelle fragtmoduler.
Se flere…

Mixed Reality i servicearbejdet

17.12.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Har I svært ved at servicere jeres anlæg ude i verden? Mange bruger nu IoT eller Augmented Reality ved servicearbejde i udlandet - men hvordan forankres data til det efterfølgende arbejde? Hør mere om integrationen direkte til Dynamics 365 Field Service.
Se flere…

3 vigtige krav til kvalitetssystemet

10.12.2021
WEBINAR ON DEMAND: Producerer I varer af høj kvalitet? - og har I data til at underbygge denne påstand, når kunden vil ABC kategorisere samarbejdet? Bliv klog på, hvilken rolle dokumentation fra et kvalitetssystem kommer til at spille for jer.
Se flere…

Marketing er det nye Salg

10.12.2021
WEBINAR ON DEMAND: Marketing-data er klar til næste niveau – og kunderne forventer det! I den moderne virksomhed automatiseres marketing og skaber varme leads. Hør hvordan I beriger Dynamics 365 CRM med marketingmoduler, der skaber intelligent og datadrevet interaktion med jeres kunder.
Se flere…

IoT - flere muligheder med en velkendt teknologi

10.12.2021
WEBINAR ON DEMAND: IoT teknologierne er ikke en nyhed. Faktisk er der mere end 4 milliarder enheder i industrien. Det giver mange muligheder, men også utrolig mange data at bearbejde. Hvordan kan strukturerede data optimere Real Time Asset condition, Preventive maintenance og On time service?
Se flere…

Kalkulation, budgetter og tilbud

10.12.2021
WEBINAR ON DEMAND: Bruger I meget tid på at regne tilbud? Få nem og smart kalkulation af nye emner ud fra råvarebehov, ressource, maskintid og tillæg som fragt og indirekte omkostningstillæg. Alt sammen sker i en overskuelig funktion, så det dermed også er nemt at oprette tilbud ved flere mængder.
Se flere…

Hvordan holder du ERP systemet 'Evergreen'?

10.12.2021
WEBINAR ON DEMAND: Få mest mulig ud af din investering med en Evergreen service, der holder ERP systemet i form. Hør mere om, hvordan vi står for opgraderinger, rådgivning, tilstsandsrapporter og testmiljø - så kan I koncentrere jer om forretningsudviklingen!
Se flere…

keyboard_arrow_up