Optimate bliver en del af en større familie

Optimate er fremover en del af det belgiske 9altitudes

Det belgiske konsulenthus 9altitudes har netop annonceret, at de sammen med kapitalfonden Waterland har overtaget det danske konsulenthus Optimate, som specialiserer sig indenfor Dynamics AX, D365FO, BI og CRM.

9altitudes består af selskaber i Belgien, Holland, Frankrig og nu Danmark, som alle er fokuseret omkring Microsoft Dynamics 365-platformen. Med købet af Optimate ønsker 9altitudes at påbegynde en nordisk ekspansion indenfor Microsoft Dynamics 365 markedet, og Optimate er tiltænkt at være ’brohoved’ for dette.

 

Optimate – 15 års dansk historie

Optimate blev stiftet for 15 år siden, og er vokset støt siden. Med René J. Frøkjær som virksomhedens administrerende direktør, har virksomheden i dag en flad organisationsstruktur bestående af 80 konsulenter

Virksomheden er kendt i branchen som et konsulenthus, der driver en solid forretning uden at gøre meget væsen af sig. Gennem et meget kundeorienteret fokus og høje kompetencer leverer Optimate ERP, BI og CRM-løsninger til en række af landets største industrivirksomheder.

 

Baggrunden for opkøbet

9altitudes har i de øvrige lande stærke kompetencer indenfor brancher som produktion, kompleks logistik og handel, og derfor er matchet med Optimate også ideelt. De mulige synergier imellem selskaberne på både det teknologiske og kompetencemæssige plan er blandt bevæggrundene for opkøbet.

 

Fakta om 9altitudes

Med ​​Optimate ombord består den samlede gruppe af omkring 425 ansatte i Belgien, Holland, Frankrig og Danmark, og omsætter for ca. DKK 500 mio. Du kan læse mere om 9altitudes her.

 

Bliv klogere på Optimate

 

Spørgsmål?

I tilfælde af spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte Optimates CEO René J. Frøkjær på mail eller tlf. +45 4091 3382.

keyboard_arrow_up