Fokus på produktionsvirksomheder

Hvad betyder det at have branchefokus?

Der er meget mere at hente, når der tages højde for de arbejdsprocesser og udfordringer, der knytter sig til en branche. 

Derfor er vi en del af 9altitudes gruppen, der er Microsofts største aktør til produktions- og handelsvirksomheder. Sammen kan vi bringe mange års erfaringer i spil og understøtte jeres virksomhed i digitalisering, optimering og automatisering af arbejdsprocesser.

Så hvis du har funderet over, hvorfor vi nu hedder 9altitudes - så ved du nu, at det er for at styrke vores fokus på brancherne og udvikle de bedste løsninger og services til netop jeres digitale rejse. 

Produktionsvirksomheder navigerer lige nu i et meget foranderligt marked, hvor den globale scene er udfordret men hvor digitalisering og automatisering vinder frem i alle dele af forretningen. Derfor er det essentielt at digitaliseringen følger med udviklingen. 

Efter mange års samarbejde med danske produktionsvirksomheder, har vi et indgående kendskab til det digitale landskab i netop den branche. Derfor er vi blevet en del af 9altitudes, hvor vi sammen har fokus på at styrke alle aspekter af digitaliseringen i fremstillingsindustrien. 

Det stærke fokus på netop disse brancher, udspringer af vores indgående kendskab til de digitale arbejdsprocesser i denne type virksomheder – baseret på løsninger fra Microsoft og PTC. 

Men selv med den brede vifte af succesfulde tredjepartsværktøjer på markedet, opdagede vi hurtigt, at vores kunder havde behov for langt mere industrispecifikke moduler. Altså et udvalg af standardprodukter, men tilsat mere branchefokuserede moduler og metoder.  

Tilsat vores industribaserede metoder, sikres også smidig implementering af selv komplicerede forretningssystemer. 

100+ konsulenter der taler jeres branches sprog

Alle vores produkter udvikles og vedligeholdes af ekspertkonsulenter, der selv kommer fra branchen og som dermed har indgående kendskab til jeres processer og udfordringer. Det betyder også at der i samarbejdet bliver talt helt ’samme sprog’. 

En snak med 9altitudes konsulenter er en ærlig snak. Vi ser kritisk på din forretning, og rådgiver og udfordrer dig på hvordan du bør udnytte mulighederne i dine IT-systemer, så de supporterer netop de processer der er behov for i din branche. 

Hele vejen rundt om jeres forretning

Med 9altitudes har vi, sammen med vores søsterselskaber, nu en bred palette af digitale kompeterncer til at styrke processerne hele vejen rundt - fra udviklingsafdelingen, med en palette af PLM-værktøjer, og over i hhv. produktion, indkøb, forsyningskæde, finans, marketing, salg og service. 

Samlet set skaber det en digital tråd igennem organisationen, hvor adgangen til real-time data giver værdi i alle aspekter af forretningen.

Se webinaret: Standardløsninger til produktionsvirksomheder >

keyboard_arrow_up