Microsoft Dynamics 365 Evergreen til logistik og produktion

Få succes med digitaliseringen

Når det går stærkt i den daglige drift, kan det være svært at få tid til det strategiske arbejde. 
- Men se med her, hvordan I kan holde kadencen i digitaliseringen.  

Få succes med digitaliseringen i B2B logistik- og produktionsbranchen

Tidligere var en ERP opgradering flere år undervejs og mange skubbede en pukkel foran sig med et ukendt budget og et altid overraskende ressourceindgreb i organisationen. I dag opgraderes de fleste ERP systemer løbende og med halvårlige intervaller. Men det er også en udfordring for mange virksomheder, for der skal bruges tid på at sætte sig ind i, hvilke ændringer der kommer og hvilken betydning det får for organisationen. 

Med Bredana Solutions kan du holde dit ERP system ’Evergreen’. Det betyder, at vi sørger for at holde jeres ERP system i form, så I kan koncentrere jer om at udvikle forretningen – med de bedste værktøjer ved hånden. 

En Evergreen ordning består af to årlige statusrapporter, forud for opgraderingerne – samt en specifik rådgivning om, hvordan I får mest mulig gavn af funktionerne i jeres IT platform. Ligeledes stiller vi årligt et testmiljø til rådighed, så I kan afprøve funktionaliteterne, forud for implementeringerne. 

#1
Hold kadencen på digitaliseringen

Med løbende opgraderinger, der passer præcis til jeres virksomhed, har I altid de nyeste funktioner ved hånden. I risikerer derved ikke, at jeres systemer ikke længere taler sammen, for de opgraderes samlet og integrationerne fastholdes. Jeres system er derfor altid ’i form’ og sikrer fremdrift i jeres digitale forretningsgange – hvilket mange gange er en stor styrke for at opretholde markedsandele i et konkurrencepræget marked. 


#2
Frigiv tid til strategi

Den daglige drift kan hurtigt blive krævende, så tiden til den strategiske udvikling ofte må udsættes igen og igen. Derfor er det en fordel at frigive tid i organisationen, hvor brancheeksperter kan tage over. 
Når andre tager de besværlige arbejdsrutiner på IT systemerne, efterlader det et overskud og et overblik over processer og arbejdsgange – så er det langt nemmere at se udviklingsmulighederne og arbejde struktureret med forretningen. 


#3
Rådgivning fra brancheeksperter

Forud for hver opgradering, vil I sammen med jeres branchekendte konsulent, gennemgå status for jeres ERP system og planlægge, hvordan opgraderingen skal forløbe. Når I samarbejder med konsulenter, der kender jeres branche indgående, kan I nemt identificere hvordan I kan styrke forretningen med de nyeste funktionaliteter og fokusere på at få mest ud af de data og de digitale muligheder I har ved hånden.  

keyboard_arrow_up