Et stærkere hold sammen

Bredana Solutions og Optimates CRM-teams bliver til ét.

"Jeg glæder mig over at vi nu, i endnu større grad, kan understøtte virksomhederne i arbejdet med deres kunder. Vi supplerer hinanden godt, og sammenlægningen er en klar fordel for vores kunder” Bredana Solutions kollega

Vi er en del af 9altitudes - og hvad betyder det for dig?

Optimate og Bredana Solutions er fremover en samlet enhed i koncernen 9altitudes og kan i den forbindelse lancere et stærkt, samlet hold på Microsoft Dynamics Customer Engagement. Over tid vil du komme til at kende os som 9altitudes.

Det betyder at vi nu står stærkere med et større hold af super skarpe specialister, som samarbejder for at give dig den bedst mulige rådgivning omkring din CRM-løsning – hvad end det er indenfor Sales, Field Service, Customer Service og Marketing.

Hvis du allerede samarbejder med os i dag, så er din forretning og dine data fortsat i trygge hænder. Vi er nemlig stadig de samme – nu har vi blot flere kompetencer at trække på. I overgangsperioden vil du både kunne møde konsulenter fra Bredana Soltuions og Optimate. Vi lader nemlig konsulentens kompetencer og kendskab til din forretning afgøre, hvem der hjælper dig. Men over tid, vil du i stedet lære os at kende som 9altitudes – en samlet flok, som i fællesskab hjælper dig og din virksomhed til at nå nye højder.

 

Hør hvordan vi kan hjælpe dig

Gnidningsfri implementering af Dynamics 365 CRM

"Vi sparer nogle ressourcer. Der er mange positive ting"

Hør om Marius Pedersens brug af Dynamics 365

Udnyt mulighederne i Dynamics 365 CRM:

Dynamics 365 Sales

Et værktøj der understøttre alle dele af din salgsproces. Dine sælgere får overblik over igangværende sager, indsigt i kundedata og mere til.

Dynamics 365 Customer Service

En kundeserviceløsning der giver dig et skarpt overblik over alle kundehenvendelser, så det sikres, at alle kunder får en god oplevelse.

Dynamics 365 Field Service

Understøttelse af dine teknikere o.l. med effektiv planlægning og overblik over serviceopgaver. Så de kan blive mere proaktive.  

Dynamics 365 Marketing

Automatiserede marketingfunktioner, der skaber og modner leads til din salgsafdeling, så marketing kan understøtte hele din salsproces.

Fra reaktivt til proaktivt salg med Dynamics 365 Sales

"Samarbejdet i dag fungerer rigtigt godt, for vi tager bare telefonen og ringer"

Hør om Fayards brug af Dynamics 365 CRM

Om 9altitudes

9altitudes er godt på vej til at blive en af Europas førende Microsoft konsulent-huse. Målet er, at kunne understøtte de europæiske virksomheder i deres digitalisering.

Bliv klogere på 9altitudes

 

Om Bredana Solutions

Bredana Solutions er med mere end 30 års erfaring, en stærk partner til den digitale rejse igennem Microsoft Dynamics 365 Business Central, Microsoft Dynamics CE og Business Intelligence. Med et indgående branchekendskab til produktions- og logistikvirksomheder, fokuserer vi løsningerne på jeres udvikling og udfordringer.

Bliv klogere på Bredana Solutions

 

Om Optimate

I Optimate er vi digitale problemknusere, der forstår at bruge teknologien bag Dynamics AX, Dynamics 365 FO, Dynamics 365 CE og Business Intelligence til at skabe forretningsmæssig værdi for jer og understøtte jeres digitale rejse.

Bliv klogere på Optimate

keyboard_arrow_up