9altitudes vokser i Danmark, og byder Econocap Danmark velkommen i familien

Econocap Danmark bliver - som Optimate - en del af 9altitudes

9altitudes styrker sin position i Danmark, og tilføjer Econocap Danmark til gruppen, som i Danmark allerede omfatter Optimate og Bredana Solutions.

Væksten vil fortsætte i Danmark

Danmark er et vækstmarked for 9altitudes. Samarbejdet med Econocap Danmark passer perfekt ind i gruppens strategi om både at kombinere arbejdet med Microsoft Dynamics 365 platformen med PTC's løsninger indenfor især CAD, PLM og IoT. Dette gør nemlig, at vi som gruppe kan komme med et endnu stærkere tilbud til vores kunder.

”Vores konsulenter har alle arbejdet i industrien, så de forstår hvad vores kunder taler om, og kan derfor sikre forretningsværdien fra deres anvendelse af PTC software og services." siger Bo Rixen administrerende direktør fra Econocap Danmark

Med det nye familiemedlem er 9altitudes nu omkring 150 medarbejdere + i Danmark.

 

Den rette teknologi på det rigtige sted

Econocap Danmark arbejder bl.a. med Product Lifecycle Management (PLM), Computer Aided Design (CAD), Industrielle IoT løsninger m.v. Det er et godt supplement til de eksisterende tilbud i 9altitudes Danmark, fordi vi fremover kan trække på hinandens kompetencer og lave stærke integrationer mellem de forskellige løsninger.

”For os handler det hele om tillid, et delt mål og en fælles værdi – at forstå kundens forretning 100% og dermed sikre en succesfuld implementering af opgaven. Det er dét der skaber resultater, og tilføjer værdi til kundens organisation”, siger René J. Frøkjær administrerende direktør, 9altitudes Danmark.

Ambitiøse mål

Med Econocap genererer 9altitudes en konsolideret omsætning på ca. +600 mio. kr. fordelt på ca. 500 ansatte i 5 lande. Gruppen har ambitionen om at vækste yderligere til en omsætning på omkring DKK 1,5 mia. indenfor de næste 3 år, gennem såvel organisk vækst som yderligere opkøb.

 

Spørgsmål?

I tilfælde af spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte Optimates CEO René J. Frøkjær på mail eller tlf. +45 4091 3382.

René J. Frøkjær

keyboard_arrow_up