9altitudes vækster i Danmark med købet af Bredana Solutions

Bredana solutions bliver - som Optimate - en del af 9altitudes

9altitudes styrker sin position i Danmark og tilføjer Bredana Solutions til gruppen, som i Danmark indtil videre også omfatter Optimate. 9altitudes leverer digitale projekter indenfor primært Microsofts Dynamics 365 platform – ERP, CRM og BI.

 

Væksten vil fortsætte i Danmark

Danmark er et vækstmarked for 9altitudes. Samarbejdet med Bredana Solutions passer perfekt ind i gruppens strategi indenfor Microsoft Dynamics 365 platformen, hvor 9altitudes primært arbejder med virksomheder indenfor logistik- og produktionsområdet, og hvor gruppen også ser at væksten vil være de kommende år.

”Bredana Solutions konsulenter har alle arbejdet i branchen i en række år, så de forstår hvad vores kunder taler om, og kan dermed give den nødvendige professionelle rådgivning. For os handler tingene basalt set om tillid, et fælles mål og værdier, en vellykket implementering af projektet og forståelse af virksomheden vi står overfor. Det er der de gode resultater opnås, og hvor vi tilføjer ’værdi’ til vores kunders organisation", siger Bent Hansen fra Bredana Solutions.

Med opkøbet har 9altitudes nu +125 konsulenter i Danmark.

 

Den rette teknologi på det rigtige sted

Bredana Solutions arbejder bl.a. med Dynamics 365 Business Central (tidl. Navision), hvor Optimate arbejder med Dynamics 365 Finance and Operations. Derfor imødekommer opkøbet 9altitudes ønske om ERP-mæssigt at kunne levere bredt indenfor Microsoft Dynamics 365 platformen, og fortsat indenfor logistik- og produktionsområdet til virksomheder af forskellige størrelser.

”Med opkøbet får vi styrket hele gruppen i Danmark, og især indenfor Dynamics 365 CE, hvor vi nu bliver +20 medarbejdere. Netop nu ser vi utroligt spændende muligheder i Dynamics 365 CE markedet, hvor vi oplever en stærk vækst. Og med det nye samlede team er vi godt repræsenteret på alle områderne af D365-platformen, hvilket stiller os markant stærkere på det danske marked”, siger René J. Frøkjær CEO hos Optimate.

Ambitiøse mål

Med Bredana Solutions genererer 9altitudes en konsolideret omsætning på cirka DKK 550 mio. fordelt på ca. 500 ansatte i 5 lande. Med opkøbet cementerer 9altitudes sit mål om at blive en førende europæisk Microsoft Dynamics-partner. Gruppen har ambitionen om at vækste yderligere til en omsætning på omkring DKK 1,5 mia. indenfor de næste 3 år gennem såvel organisk vækst som yderligere opkøb.

 

Læs mere om Optimate     Læs mere om Bredana Solutions     Læs mere om 9altitudes

 

Spørgsmål?

I tilfælde af spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte Optimates CEO René J. Frøkjær på mail eller tlf. +45 4091 3382.

keyboard_arrow_up