Få et indblik i vores verden

Find dine nyheder, artikler og webinarer her

Nyheder          Artikler og Guides          Webinarer

Nyheder

Vi åbner nyt kontor i Odense

11.01.2022
Se hvordan vi fejrede åbningen af vores nye kontor og se om det er en arbejdsplads for dig!
Læs mere…

Optimate, Bredana Solutions og Econocap bliver 9altitudes

03.01.2022
René J. Frøkjær fortæller om planen for den kommende tid
Læs mere…

Artikler og guides

Sådan gør du et stort Business Central projekt til en succes

18.05.2022
PJM har fået implementeret Dynamics 365 Business Central. Vores projektleder på projektet og 4 medarbejdere hos PJM giver deres råd til, hvordan du får succes med dit Business Central projekt
Læs mere…

BOM-styring: vejen til bedre integreret konstruktion og produktion

08.04.2022
Håndtering af styklisten (Bill Of Material eller BOM) bliver stadig vigtigere for at holde produktomkostningerne under kontrol og for at lade et produkt overgår fra design til produktion uden problemer. Men hvordan klarer man det bedst, hvis man ved, at design- og produktionsafdelingerne ofte har flere BOM'er?
Læs mere…

Nyt ERP-system? Her er de vigtigste overvejelser

09.02.2022
Gør organisationen klar til et nyt ERP-system: Mange projekter fejler eller overskrider budget og tid. Hvad er målet? Hvad skal systemet kunne? Hvordan bliver I klar? Hvilket system passer bedst til jer? Få en klar køreplan og gør dit ERP-projekt til en succes.
Læs mere…

IoT og AI i Servicearbejdet

13.01.2022
Har I svært ved at servicere jeres anlæg ude i verden? Teknologierne er her og mange bruger dem - for de er fuldt integrerede med Dynamics 365 Field Service. Se om I får nok ud af data:
Læs mere…

Skal I gå cloud med ERP-systemet?

13.01.2022
Her er 5 fordele og 5 (potentielle) ulemper. Enhver virksomhed har forskellige behov, så bliv klogere på om cloud passer til jer - eller om I bør opgradere men blive on-premise.
Læs mere…

Din næste opgradering bliver den sidste …

12.01.2022
En lang række tilpasninger i ERP-systemet har gjort det besværligt at opgradere – indtil nu. Fortidens udfordringer forsvinder i fremtidens Dynamics 365. En afgørende udvikling for alle virksomheder, som overvejer at opgradere fra C5, XAL eller NAV til Business Central i skyen.
Læs mere…

Er I vokset fra jeres ERP-system? Her er 5 tegn.

11.01.2022
Tanken om et nyt ERP-system virker for mange virksomheder som et uoverskueligt projekt. Indsatsen bliver ofte opvejet af de nye fordele i form af ny effektivitet, vækstmuligheder og overblik. Men hvordan ved du, om det er tid til at skifte? Tjek disse 5 tegn.
Læs mere…

Guide: Vælg det rigtige ERP-system til at optimere værdikæden

22.12.2021
Hvordan kan ERP-systemet effektivisere værdikæden? Sådan tænker I værdikæden ind i et nyt ERP-system til produktion og industri. Se de største udfordringer i dag og hvad fremtiden kræver af dit ERP.
Læs mere…

1 2 3 

Webinarer

Creo Ansys Simulation Webinar

08.03.2022
Få overblik over, hvordan Creo Ansys Simulation kan skabe ekstra værdi. Og få vores kampagnekode med 35 % rabat på modulet.
Se flere…

Hvad kan Field Service Kickstart gøre for jer?

09.02.2022
WEBINAR ON DEMAND:
Se webinaret og få overblik over, hvordan vores metoder hjælper jer nemt i gang med at gøre servicekoordineringen enkel og proaktiv i de større servicevirksomheder.
Se flere…

KICKSTART CRM

17.12.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Standard løsninger med standard moduler. Men stadig lavet med tanke på netop jeres branche og behov. Det har vi brugt meget erfaring på at koge ned til en helt simpel model. Kom nemt i gang med KICKSTART til CRM. En køreklar løsning, med alt det bedste. Og som skabt til at passe til jeres øvrige forretningssystemer.
Se flere…

Variantkonfiguration - Sådan strømliner du jeres produktionsdata

17.12.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Mange produktionsvirksomheder arbejder med et hav af forskellige varenumre, som løbende forandrer sig. Se hvordan du strømliner jeres produktionsdata og sparer arbejdstimer.
Se flere…

Sådan bygger Microsoft Teams bro mellem CRM og Field Service

17.12.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Kun de færreste udnytter potentialet ved at kombinere samarbejdsplatformen Microsoft Teams med firmaets processer og master data i Dynamics 365 CRM & Field Service.
Se flere…

Fra lead til loyal kunde: styrk data-flowet mellem salg og field service

17.12.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Med Microsofts Field Service-løsning og Dynamics 365 Sales kan du understøtte salg og serviceforretning i ét og samme system. Deltag på dette webinar og se konkrete eksempler.
Se flere…

Fra NAV til Business Central i skyen: Hvordan bliver du klar?

17.12.2021
WEBINAR ON DEMAND:
For dig der overvejer at opgradere fra Dynamics NAV, C5 eller XAL til Business Central i skyen. Hør hvordan du forholder dig til systemtilretninger og få vores anbefaling til jeres forberedelse.
Se flere…

Dynamics 365 Field Service - få et samlet overblik

17.12.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Få et samlet overblik over Dynamics 365 Field Service modulerne - lige fra call-center, servicesag, field service udførsel og til portal muligheder.
Se flere…

Fordele ved en ERP standardløsning

17.12.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Hvordan går man fra en tilpasset ERP løsning, der over mange år er indrettet efter virksomhedens behov for processer og data - og til en standard løsning ?
Se flere…

Fragtintegration - helt enkelt

17.12.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Er det enkelt at håndtere forsendelser og returpakker? Digitalisering af forsendelses-processerne giver værdi hele vejen rundt. Hør med her, hvordan I får alle fordele ud af integrationen til professionelle fragtmoduler.
Se flere…

Mixed Reality i servicearbejdet

17.12.2021
WEBINAR ON DEMAND:
Har I svært ved at servicere jeres anlæg ude i verden? Mange bruger nu IoT eller Augmented Reality ved servicearbejde i udlandet - men hvordan forankres data til det efterfølgende arbejde? Hør mere om integrationen direkte til Dynamics 365 Field Service.
Se flere…

3 vigtige krav til kvalitetssystemet

10.12.2021
WEBINAR ON DEMAND: Producerer I varer af høj kvalitet? - og har I data til at underbygge denne påstand, når kunden vil ABC kategorisere samarbejdet? Bliv klog på, hvilken rolle dokumentation fra et kvalitetssystem kommer til at spille for jer.
Se flere…

Marketing er det nye Salg

10.12.2021
WEBINAR ON DEMAND: Marketing-data er klar til næste niveau – og kunderne forventer det! I den moderne virksomhed automatiseres marketing og skaber varme leads. Hør hvordan I beriger Dynamics 365 CRM med marketingmoduler, der skaber intelligent og datadrevet interaktion med jeres kunder.
Se flere…

IoT - flere muligheder med en velkendt teknologi

10.12.2021
WEBINAR ON DEMAND: IoT teknologierne er ikke en nyhed. Faktisk er der mere end 4 milliarder enheder i industrien. Det giver mange muligheder, men også utrolig mange data at bearbejde. Hvordan kan strukturerede data optimere Real Time Asset condition, Preventive maintenance og On time service?
Se flere…

Kalkulation, budgetter og tilbud

10.12.2021
WEBINAR ON DEMAND: Bruger I meget tid på at regne tilbud? Få nem og smart kalkulation af nye emner ud fra råvarebehov, ressource, maskintid og tillæg som fragt og indirekte omkostningstillæg. Alt sammen sker i en overskuelig funktion, så det dermed også er nemt at oprette tilbud ved flere mængder.
Se flere…

Hvordan holder du ERP systemet 'Evergreen'?

10.12.2021
WEBINAR ON DEMAND: Få mest mulig ud af din investering med en Evergreen service, der holder ERP systemet i form. Hør mere om, hvordan vi står for opgraderinger, rådgivning, tilstsandsrapporter og testmiljø - så kan I koncentrere jer om forretningsudviklingen!
Se flere…

keyboard_arrow_up