Visuel Planlægning med Gantt skemaer

Få et visuelt planlægningsværktøj til agil
produktions- og ressourceplanlægning

Visuelt overblik

- giver fleksibilitet og proaktivitet i produktionen

Med et visuelt planlægninsmodul kan deadlines, ændringer og øvrige milepæle deles med kolleger indenfor organisationen eller med eksterne samarbejdspartnere – på den måde arbejder alle mod samme mål med de samme forudsætninger.

Gantt planlægning er et værdifuldt tillægsmodul i Dynamics 365 Business Central og kan optimere workflows og data til en gnidningsfri arbejdsproces.

Modulerne understøtter produktionsplanlægning, projektplanlægning og serviceplanlægning og bygger på tidstro data direkte fra Dynamics 365 Business Central.

Få en demo af Gantt modulet

 

Mange fordele ved et visuelt planlægningsværktøj

Ved at integrere Dynamics Business Central (NAV) med et visuelt planlægningsværktøj kan I visualisere processer og deadlines for en mere agil produktions- og ressourceplanlægning. 

Produktions-og projekt planlægning

Hold et visuelt overblik over produktionen og skab fleksibilitet ved såvel planlagte som ved uforudsete ændringer. 

calendar-search-1

Planlæg ressourcer og workloads

Med en visuel oversigt over medarbejdernes workload, kan der enkelt re-allokeres ressourcer til de rette projekter og der skabes nemt overblik over ressourcer i felten. 

multiple-actions--check-1

Skab værdi - helt enkelt

Skab et digitalt alternativ til tavle-oversigten og øg samarbejdet mellem afdelinger på tværs af lokationer. Med enkle drag-drop funktioner og import direkte fra Excel, bliver det ikke nemmere at være på forkant med processerne.

paragraph-bullets

keyboard_arrow_up