Continia Expense Management

Rejseafregning og håndtering af udlæg og kørsel

Effektiv afregning af rejser, kørsel og udlæg

Med Continia Expense Management kan du effektivisere virksomhedens måde at administrere og håndtere medarbejdernes udlæg, kørsel og rejseafregning. 

Se i videoen hvordan Expense Management fra Continia – et værdifuldt tillægsmodul i Dynamics 365 Business Central – minimerer arbejdsgange og gør livet nemmere for både bogholderiet og medarbejderen med udlæg.

Hør mere om Expense Management

 

Mange fordele med Expense Management

Ved at integrere Dynamics Business Central (NAV) med Expense Management kan I optimere håndtering af udlæg, kørsel og rejseafregning.

Effektivt godkendelses-flow 

Udgifter kan godkendes direkte i Dynamics Business Central eller via en webbrowser, hvis godkenderen ikke er bruger af Business Central. Medarbejderen, der skal godkende, kan se udgiften på skærmen og vælge at acceptere, afvise, sætte på hold eller indsætte kommentarer. Udgiften kan også videresendes til gennemsyn og godkendelse hos en kollega.

send-email-envelope

Automatisk afstemning af kreditkort

Hent medarbejderens udgifter på kreditkortet ind i Dynamics Business Central. Så kan du automatisk forbinde den rigtige kvittering med den enkelte udgift. Dermed har bogholderiet overblik over, hvad der er godkendt, og hvilke udlæg der mangler kvitteringer eller dokumentation. 

credit-card

Overblik og afregning i ét system

Medarbejderne kan indsende udgifter direkte til Microsoft Dynamics via Continias Expense-app. Expense Management opsamler dagligt alle rejsendes udlæg og kørsel. Dokumentation bliver automatisk sendt til Dynamics Business Central, så bogholderiet altid har komplet og opdateret overblik. Aktiviteter registreres som poster og behandles som du kender det i systemet.

desktop-computer

Nem registrering af kørsel

Expense Management er integreret med Google Maps, så du får nemt ved at oprette og indsende kørsel med det korrekte antal kilometer. Du indtaster blot adressen. Så udregner Continias app automatisk den korrekte afstand for din rute. 

car-4

Indsend kvitteringerne på farten

Med Continias app slipper medarbejderne for at aflevere fysiske kopier af kvitteringer. Åbn appen, tag et billede og udfyld nogle få felter. Så bliver al dokumentation sendt direkte til bogholderiet i Dynamics Business Central.

receipt

keyboard_arrow_up