Tillægsmoduler til Dynamics AX og Dynamics 365 Finance and Operations (D365FO):

Tilretninger i Dynamics AX og D365FO er ikke altid den rette løsning. Overvej om et tillægsmodul kan løse din udfordring - her ligger udviklings- og vedligeholdelsesomkostningerne hos 9altitudes.

 

Bliv klogere på mulighederne:

9A Document Creation & Distribution - Output Management

9A Document Creation & Distribution er et dokumenthåndterings værktøj til Dynamics AX og D365FO, der automatiserer distribueringen og layout af dine udgående dokumenter.

Læs mere

Our D9A Kickstart for Integrations - Data integration

Our D9A Kickstart for Integrations er et integrationsframework til Dynamics AX og D365FO, der styrer og overvåger data ind og ud af løsningen. Det er en essentiel brik i din automatisering.

Læs mere

Our D9A Kickstart for Invoice Processing - Fakturaworkflow

Our D9A Kickstart for Invoice Processing er et fakturaworkflow, der effektiviserer din håndtering af elektroniske fakturaer i Dynamics AX og D365FO.

Læs mere

9A Smart Insights - Business Intelligence

9A Smart Insights giver dig mulighed for at tage de rette beslutninger for din virksomhed. Det er en rapporteringsløsning opbygget omkring Dynamics AX og D365FO.

Læs mere

Our D9A Kickstart for eCommerce - Webshop integration

Our D9A Kickstart for eCommerce leverer integration mellem din DynamicWeb Webshop og Dynamics AX eller D365FO, og dermed undgår du dubleret forretningslogik.

Læs mere

Our D9A Kickstart for Warehouse Management - Lagerstyring

Our D9A Kickstart for Warehouse Management giver større fleksibilitet på lageret, hvor alt styres i Dynamics AX via hånd- eller truck-terminaler.

Læs mere

9A VIES – Dynamics 365 Finance Connector - Momsnummer validering

Med 9A VIES – Dynamics 365 Finance Connector får du en dokumenteret validering af dine EU-kunders momsnumre.

Læs mere

keyboard_arrow_up