Brug REST til at levetidsforlænge din Dynamics AX

Dynamics AX på steroider

Der kommer hele tiden nye teknologier til, ligesom eksisterende teknologi også udvikler sig – verden står simpelthen ikke stille. Hvis du har en Dynamics AX, så ved du formentlig godt, at den ikke længere videreudvikles fra Microsofts side. Men det er jo ikke ensbetydende med, at din ERP-løsning ikke kan følge med udviklingen alligevel. Én af de ting der har udviklet sig de seneste par år er eksempelvis, at mange ”IT-løsninger” er begyndt at tale et nyt sprog – det hedder noget så ordret som REST.

REST er kort fortalt den måde hvorpå IT-systemer i dag taler sammen (i forhold til eksempelvis integrationer) – men REST understøtter din Dynamics AX som udgangspunkt ikke. Det har betydning for dig, hvis du tænker på at ”binde” eksterne IT-systemer sammen med din Dynamics AX – for det kan medføre en del udvikling og tilpasninger. Vi har dog løsningen på REST-udfordringen.

Med vores integrationsframework Our D9A Kickstart for Integrations, har vi bygget en REST-komponent, som gør det muligt for din Dynamics AX, at snakke dette ”nye sprog”. På den måde giver vi så at sige din Dynamics AX løsning lidt steroider – og forlænger levetiden på denne.

Med REST-komponenten kan du eksempelvis blive i stand til, at arbejde med opsamling af data igennem jeres supply chain (IoT), effektivisere dit arbejde med eksterne lagerløsninger, samt sende data til eller fra PowerBI, og mere til.

Fordelene ved REST til din Dynamics AX:

  • Levetidsforlængelse af din Dynamics AX.

  • Mulighed for at implementere IoT.

  • Med integrationer mellem dine løsninger sparer du tid og undgår fejl.

  • Du får også en stærk integrationsmotor, du kan bruge til andre integrationer.

matches-fire

keyboard_arrow_up