Fragthåndtering direkte i Dynamics 365 FO

Our D9A Kickstart for Freight Management lader dig optimere din forsendelse med bl.a. Consignor

Med Our D9A Kickstart for Freight Management kan du optimere forsendelsen af dine varer, og håndtere bestillingen af fragt med bl.a. Consignor direkte i din Dynamics 365 Finance and Operations (D365FO).

Du bruger den samme løsning, uanset hvilken transportør du ønsker at anvende. Du får muligheden for at samle flere salgsordre til samme kunde i én forsendelse, optimere dine fragtomkostninger og få automatiseret dine administrative processer. De nødvendige data om forsendelsen sendes til fragtselskabet direkte fra Our D9A Kickstart for Freight Management, og du er dermed sikker på, at du får alle oplysninger med - og undgår fejl fra unødig (dobbelt) indtastning.

Modulet bygger på Our D9A Kickstart for Integrations vores integrationsmotor til Dynamics AX og D365FO. Det sikrer dig en stærk og fleksibel løsning, der i givet fald også kan anvendes til andre integrationer i din forretning.

 

Our D9A Kickstart for Freight Management kort fortalt

  • Fragthåndtering med bl.a. Consignor direkte i din Dynamics 365 FO.

  • Samme arbejdsproces, uanset valget af transportør.

  • Mulighed for optimering af fragtomkostninger - og undgå unødig (dobbelt) indtastning.

  • Sporing (Track & Trace) og historik.

warehouse-storage-2

Flere fordele ved Our D9A Kickstart for Freight Management

Ens fragthåndtering på tværs af Consignor-transportører
Consignor er verdens største transportørbibliotek. Our D9A Kickstart for Freight Management gør det nemt, at håndtere fragten med en af disse direkte i din Dynamics 365 FO.

warehouse-cart-worker

Optimer dine fragtomkostninger
Our D9A Kickstart for Freight Management gør det muligt for dig, at samle flere salgsordrer til samme kunde i én forsendelse, så du kan optimere dine fragtomkostninger.

sea-transport-boat

Overfør automatisk data til transportører
Med Our D9A Kickstart for Freight Management sendes data om din forsendelse (antal, størrelse, vægt mv.) automatisk til den valgte transportør

warehouse-delivery

Muligheden for at være fleksibel overfor dine kunder
Har kunderne præferencer til valget af fragtvirksomhed, eller bruger du blot flere? Så kan du nu gøre det, uden at skulle tilpasse dine processer.

warehouse-cart-packages-3

Fuld sporing og historik
Med Our D9A Kickstart for Freight Management har du altid overblikket over, hvad du har sendt hvornår, og status på dine forsendelser - herunder Track & Trace

archive-folder

Mangler du et andet tillægsmodul til din Dynamics AX eller D365FO?

Her er nogle alternative moduler. Du kan også se flere moduler her

keyboard_arrow_up