Kigger du det rigtige sted, når problemerne opstår?

Har du redskabet der hjælper dig med at sætte fokus på de rigtige ting når du har udfordringer med din ERP-løsning?  

Få 24/7/365 overvågning af din Dynamics AX eller D365FO løsning

Når dit ERP-system eller øvrige vigtige IT-systemer ikke kører optimalt - af den ene eller anden grund - så bliver din forretning ramt øjeblikkeligt (kunder, leverandører, medarbejdere, m.m.). Kender du rent faktisk konsekvensen at dette skete for din virksomhed i bare 1 time? Hvad med 4 timer? Eller 1 døgn? 

I takt med din virksomheds digitalisering bliver I mere og mere afhængige af systemerne 'altid kører' – og for nogle virksomheder kan blot en lidt dårligere performance på systemerne i en kort periode betyde alt fra utilfredse kunder til tabt indtjening. 

 

"Overvågning er ikke bare overvågning..."

Du har sikkert allerede dit IT-setup overvåget enten af din IT-afdeling eller måske en hosting partner. Men er de 'specialister' i kombinationen af ERP, SQL, Windows servere, m.m. ?

Vores speciale er netop denne 'niche', og det betyder, at vi kan tilbyde en overvågning af din forretnings måske mest kritiske system. Vi kan være med til at sikre at din ERP-løsning performer bedst muligt, og at eventuelle 'nedetid' relateret til systemets struktur og data undgås – fordi det her er vores speciale!

 

Du bestemmer selv, hvor meget og hvor lidt:

Hvis din IT-afdeling gerne selv vil være med til at overvåge din Dynamics AX eller D365FO, så stiller vi gerne vores overvågnings-værktøjer til rådighed for jer, så I selv kan være med til at handle på baggrund af den indsigt løsningen giver. Vi finder i fællesskab 'snitfladerne' imellem jer og os (og en eventuel hosting-partner), således at der er klar forståelse af hvem der gør hvad og hvornår.

 

Få hjælp til at overvåge din Dynamics AX eller D365FO

Eksempler på ting vi kan overvåge:

  • Batch-processer.

  • Integrationer.

  • SQL.

  • Compliancy.

  • ...

matches-fire

keyboard_arrow_up