Sæt dine Field Sales indsatser i struktur

- og fokuser på salget

Med OptiFS kan du effektivisere dine salgsaktiviteter i Dynamics 365 CRM, så du giver kunderne en god oplevelse og øger dit salg

Modulet hjælper dig til effektivt at planlægge løbende salgsbesøg hos dine kunder og sikrer at dine kunder/emner med det største potentiale får den største opmærksomhed. Derved kan du øge dit salg og skabe bedre kunderelationer. Skal du f.eks. besøge en kunde i forbindelse med en kampagne, sørger løsningen for at slå besøget sammen med den allerede planlagte besøgsturnus. Derved sikres en bedre og mere effektiv kampagneopfølgning - også selvom du har flere sælgere, der samarbejder om samme kunde.

Med OptiFS får du en fleksibel løsning, hvor du har overblikket over dine kunder og salgsaktiviteter i din Dynamics 365 CRM. Det gør dig og dit team mere effektive, så I kan øge salget.

Hvad er OptiFS?

  • Dashboard der giver overblik og samling på kundedata

  • Segmentering af kunder.

  • Styring af besøgsintervaller og kampagneindsatse

  • Fuld fleksibilitet og data lige ved hånden.

calendar-refresh

Flere fordele ved OptiFS

Overblik og samling på kundedata
Med OptiFS får du segmentering af kunder, styring af besøgsintervaller og kampagneindsatser samt mulighed for at udarbejde ordre/tilbud.

send-email-fly

Besøgsplanlægning baseret på kundekategori
På baggrund af dine kundekategorier, planlægger OptiFS kundebesøgene, så ingen kunder bliver glemt - tidshorisonten bestemmer du.

archive-folder

Besøgsindeks - der giver hurtigt overblik
OptiFS opdaterer løbende hver enkelt kundes besøgsindeks, så sælgerne altid har overblik over hvor ofte kunderne bliver besøgt.

file-code-edit-1

Kampagneindsatser som en del af din besøgsplanlægning
Har sælgeren besøgt kunden i forbindelse med en kampagne, tager OptiFS automatisk højde for dette, i planlægningen af besøgsturnusen. 

design-tool-wireframe

Fuld fleksibilitet og data lige ved hånden
Du definerer selv reglerne - både vedr. besøgsintervaller, segmentering mv.. Data er tilgængelige både på mobil, tablet og pc.

programming-user-head

keyboard_arrow_up