Hold systemerne i form

Hos 9altitudes sørger vi ikke blot for at implementere robuste løsninger. Vi sørger også for at I får mest mulig ud af investeringen. Med fokus på smidige processer og optimeret salg, kan vi sammen drifte og vedligeholde jeres systemer, så vi også sikrer den bedste anvendelse - hele vejen rundt i organisationen. 

Konkret værdi for vores kunder

”Med Microsoft Field Service systemet har vi de IT værktøjer, vi skal bruge i vores udvikling.”

Jimmi Bilenberg Olsen Servicechef i ODIN Engineering​

Se hvordan vi gjorde

 

Der er mere at hente

Alt for mange CRM-løsninger giver ikke nok værdi i forretningen. Mange gange skyldes det kompleksiteten i systemerne eller at systemerne ikke taler sammen. Derfor søger vi i 9altitudes for at såvel implementering, drift og vedligeholdelse hænger sammen - så I får mest mulig ud af investeringen. Vores fokus er, at din løsning hele tiden understøtter din forretning – også i fremtiden.

En åben og ærlig dialog er en forudsætning for vores samarbejde. Derfor sikrer vi løbende vedligeholdese og support. Vi sikrer at I altid samarbejder med de konsulenter, der kender jeres forretning og jeres systemer. Altså den person, I er på fornavn med, som ved hvad der er vigtigt for jer - og som tager ansvar for at holde hånden under jeres forretningssystemer. 

Se mere om 'den digitale tråd' igennem jeres forretning

keyboard_arrow_up