Tillægsmoduler til Dynamics 365 Business Central og NAV

Med mere end 500 ERP implementeringer bag os, har vi udvalgt og udviklet de bedste moduler til netop produktionsvirksomheder og B2B handelsvirksomheder. Det er udviklinger, der er som skabt til jeres øvrige forretningssystemer og som vedligeholdes sammen med hele løsningen.

Find jeres bedste muligheder:

Continia Document Capture

Effektiv fakturahåndtering: Document Capture er et tillægsmodul i Dynamics 365 Business Central (NAV) som automatiserer virksomhedens håndtering af dokumenter, fakturaer og bilag.

Læs mere

Continia Expense Management

Rejseafregning og håndtering af udlæg og kørsel. Nem registrering via app. Direkte integreret med Microsoft Dynamics 365 Business Central. 

Læs mere

Continia Document Output

Standard skabeloner til finans-dokumenter for enkel automatisering af e-mail og brevudsendelser – direkte fra Business Central. 

Læs mere

Fragtintegration - helt enkelt

Et bredt udvalg af tillægsmoduler til fragt-håndtering i produktions- og handelsvirksomheder, direkte integreret med Dynamics 365 Business Central.

Læs mere

EDI - Elektroniske Dokumenter

Udnyt hele potentialet i Business Central med NxM EDI modulerne til nem håndtering af dokumenter ved B2B handel.

Læs mere

Variantkonfiguration

Går tendensen i jeres ordrer mod flere individuelt konfigurerede løsninger baseret på basismodeller - så kan i opnå meget store besparelser med modulet.

Læs mere

Shop Floor Control

Optimering af processerne ved tidsregistrering, jobregistrering og lønklargøring - direkte integreret med Dynamics Business Central. Se her. 

Læs mere

Tasklet Mobile WMS

Scannerløsning der optimerer lagerprocesserne. Tasklet Mobile WMS er direkte integreret med Dynamics Business Central. Se her. 

Læs mere

Gantt visual planning

Få et visuelt planlægningsværktøj til agil produktions- og ressourceplanlægning - direkte integreret i Microsoft Dynamics 365 Business Central

Læs mere

Kontakt os

- og hør mere om jeres muligheder for at sammensætte det bedste forretningssystem til jeres virksomhed.

keyboard_arrow_up