Standard løsninger der stadig matcher branche og behov

Standard løsninger med standard moduler. Men stadig lavet med tanke på netop jeres branche og behov. Det har vi brugt meget erfaring og best-practices på at udvikle - i samarbejde med industrien. 

Ved at tilføje vores branchemoduler kan I optimere og automatisere mange af de arbejdsgange, som Business Central ikke kan ’ud af boksen’ - men stadig have et standardsystem. På den måde passer systemerne til alle processer i værdikæden i jeres forretning.

Budweg Caliper

”Vi kan disponere varerne mere præcist. Det er med til at øge vores leveringsgrad ud fra kundens forventede leveringstid. Vi er simpelt hen blevet bedre til at leve op til kundens ønsker og behov.”

Jens Lund Fabrikschef hos Budweg Caliper

Se hvordan vi gjorde

 

Kickstart jeres processer

Kickstart jeres ERP-rejse med en helt sikker og enkel standard-løsning, med branchetilpassede standardmoduler. En ERP løsning, der understøtter jeres processer og som taler sammen med jeres øvrige forretningsystemer. Så kan I fokusere på at anvende systemet frem for at sortere i elementer, der ikke skal anvendes eller som ikke taler sammen.  

Implementeringen af ERP systemet er gjort enkelt, med standardopsætninger, agile værktøjer og kompetente konsulenter, der kender jeres branche og dermed jeres muligheder og udfordringer. Sammen kan vi skabe en optimeret hverdag med løsninger, der er som skabt til hinanden. 

Se mere om den agile projektmodel

 

keyboard_arrow_up