Elektronisk Dokumentudveksling ved samhandel

Udnyt hele potentialet i Business Central

Med NxM eller TrueCommerce EDI til Business Central håndteres forretningsdokumenter nemt mod såvel kunder som leverandører - samt internt imellem afdelinger. Og med automatiske varslinger bliver det enkelt at følge op og være proaktiv. 

I kan optimere arbejdsgange og kommunikation mod jeres kunder og leverandører i B2B-regi - det er derfor et værdifuldt tillægsmodul i Dynamics 365 Business Central. Systemet er fuldt integreret med Business Central, der gør integrationer, opdateringer og tilføjelse af nye samhandelspartnere til en leg. 

Få mere at vide

Mange fordele med EDI dokumenter

Ved at integrere Dynamics Business Central (NAV) med NxM eller TrueCommerce EDI kan I optimere håndteringen af forretningsdokumenter og kommunikation med B2B kunder og leverandører.

Samlet håndtering af de gængse forretningsdokumenter

Løsningen består af en række moduler, der tilsammen håndterer konvertering, modtagelse og afsendelse af alle de gængse forretningsdokumenter i B2B regi. Dermed skabes et kontinuerligt flow i kommunikationen mellem såvel kunder som leverandører -og det sikres at alle får de rette informationer. 

share

Både standardiserede og tilpassede skabeloner 

Modulerne understøtter alle de gængse forretningsdokumenter som ordrebekæftelse, faktura, kreditnota mv. og det er tilmed enkelt at tilpasse skabeloner direkte efter jeres behov. Det gør jeres arbejdsgange mere effektive og systematiske.

office-file-doc

Effektiv kommunikation på tværs af supply chain

Med modulerne kan der hurtigt publiceres og udveksles vareinformationer med kunder og leverandører. På den måde er vareinformationerne fra leverandørerne altid opdaterede, så kunderne får friske informationer. 

synchronize-arrows-1

Optimering af interne workflows

Med overblik over processer, sikres en struktureret håndtering og udveksling af dokumenter, internt imellem afdelingerne. De smidige ordreflows minimerer uhensigtsmæssigheder og skaber gnidningsfri arbejdsgange.

hierarchy-files-1

Proaktiv kommunikation og varslinger

Kommuniker på kundens præmisser med både PDF og SMS, der begge nemt aktiveres som en del af den samlede kommunikation mod såvel kunder, leverandører og kollegaer. På den måde sikres en god kommunikation samt varslinger - også internt i afdelingerne. Så bliver det nemmere at være proaktiv i hverdagen. 

messages-people-user-information

keyboard_arrow_up