Styrk de interne processer og integrér hele forretningen i ét system

 

Dynamics 365 Business Central (tidl. NAV) er en komplet ERP-forretningsløsning fra Microsoft, der samler og styrker hele jeres SMV-virksomhed. Med Business Central får I overblik og kan håndtere de daglige processer i hele forretningen – uanset om det er økonomi, salg, lager eller produktion. Og med den agile projektmodel sikres en smidig implementering så I opnår høj operationel nytteværdi.

Vores løsning er udarbejdet specifikt til produktionsvirksomheder samt handsels- og logistikvirksomheder - dermed sikrer vi at jeres systemer matcher jeres behov og at data taler sammen og giver værdi på tværs af organisationen. Mange af vores konsulenter kommer fra industrien. Så vi ved, hvad du taler om og kender både muligheder og udfordringer. 

Komplet guide til jeres næste ERP-system

3 konkrete fordele ved Dynamics 365 Business Central (SaaS)

 

Løsning i skyen, som samler hele din forretning ét sted

Løbende og automatiske opdateringer og en altid opdateret back up

Fleksibel løsning, som gør det muligt at gå på via mobil, tablet eller pc

Budweg Caliper

”Vi kan disponere varerne mere præcist. Det er med til at øge vores leveringsgrad ud fra kundens forventede leveringstid. Vi er simpelt hen blevet bedre til at leve op til kundens ønsker og behov.”

Jens Lund Fabrikschef hos Budweg Caliper

Se hvordan vi gjorde

 

Sådan fungerer Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central er den nye Cloud-løsning af 2018-versionen af NAV/Navision, som det tidligere hed. Det betyder, at du bruger den i skyen via en browser. På den måde er der intet, som skal installereres på din computer. Har du i dag ældre NAV-, C5- eller XAL-løsninger, nærmer End of Life sig, men du kan nemt opgradere til Business Central, som er en fremtidssikret ERP-løsning i skyen. Standardversionen af Business Central er en Software-as-a-Service cloud-løsning, der sagtens kan opfylde jeres specifikke behov.

En standardløsning - der er som skabt til jeres branche

Med Business Central er I sikret et standardsystem, der er langt mere enkel at implementere, tilpasse, vedligeholde og opdatere. Vi har taget de bedste erfaringer fra mange år med brancheløsninger til produktions-, handels- og servicevirksomheder - og har skabt branchetilpassede standardmoduler, der passer perfekt til jeres forretning. Tilmed opdateres løsningerne automatisk, så I altid arbejder med den nyeste version. 

Se mere om services til Business Central

Få mere ud af jeres data

Med Power BI kan I få indsigt i forretningen og skabe et meget enkelt og intuitivt værktøj. Power BI gør det enkelt arbejde med data fra mange forskellige datakilder for det er nemt og intuitivt at anvende, så I ikke skal tænke på lange oplæringsforløb af jeres medarbejdere. Med Power BI får I et værktøj, der er bygget af Microsoft og som derfor er som skabt til at passe til jeres øvrige forretningssytemer. 

Vi har tilmed gjort det enkelt at komme i gang. Baseret på vores erfaringer, har vi udviklet 9a Smart Insights, der er et prekonfigureret system, der gør implementeringen til en leg. Så kan I koncentrere jer om forretningen uden at bruge for meget tid på tekniske tilpasninger - og glæde jer over hvordan jeres kolleger får glæde af real-time data, overalt i organisationen. 

Se mere om Business Intelligence og hvor nemt I kan komme i gang 

keyboard_arrow_up