Vores fokus er din forretning - ikke 'IT løsninger'

Dit IT-setup er afgørende for din virksomhed. Afgørende for, at dine medarbejdere kan være effektive. Afgørende for informationsdeling. Afgørende for, at du kan tage de rette beslutninger. Og afgørende for mange andre ting.

Men for at få det fulde udbytte af dine IT-løsninger, er det afgørende, at disse 'taler sammen' – og at du har en samarbejdspartner der kan hjælpe dig 'hele vejen rundt'. 

Derfor ser vi hos 9altitudes først på din forretning, og derefter på dine IT-løsninger. Det giver nemlig den største værdi for dig.

 

Kunden har ikke altid ret - hos 9altitudes

Vi udfordrer og eksekverer

En snak med 9altitudes konsulenter er en ærlig snak. Vi ser kritisk på din forretning, og rådgiver og udfordrer dig på hvordan du bør udnytte mulighederne i dine IT-systemer. Men vi kan meget mere end dette.

9altitudes har eksperter indenfor områderne ERP, CRM, BI, PLM, CAD, IoT, o.l. Eksperter som elsker at eksekvere, og som sammen med dig kan anvende disse teknologier til at skabe forretningsværdi for din virksomhed.
 

Hør det fra kunderne selv

Tænk stort, start småt og skalér hurtigt

Vi tænker stort - og hele vejen omkring din forretning - men starter småt, så du hurtigt kan komme i gang med en løsning der giver værdi for din forretning, som vi så sammen kan bygge videre på.

At opfinde den dybe tallerken gang på gang, er ikke det vi helst vil. I stedet tager vi gerne udgangspunkt i prækonfigurerede løsninger som giver dig en tryg start med din nye løsning. Vi har bl.a. prækonfigurerede løsninger til Power BI og til CRM. Har du øgede behov til din eksisterende løsning bruger vi også gerne tillægsmoduler frem for at kode tilretninger. Vi har nemlig fokus på at du får en skalerbar løsning der kan vokse sammen med din virksomhed, samtidig med at vi anvender løsningen standard.

 

Få en snak om vores tilgang

keyboard_arrow_up