Lad 9a Smart Insights hjælpe dig hurtigt i mål med BI

'9a Smart Insights' er en præopbygget Power BI løsning, målrettet virksomheder, der bruger Dynamics-platformen. Det betyder, at du hurtigt kan komme i gang med en fuld BI-løsning med dine egne Dynamics data. Naturligvis vil du efterfølgende kunne udbygge løsningen ubegrænset med andre datakilder, f.eks. IoT-data, PLC-systemer etc.

Det er således kun fantasien der sætter grænser.
 

Hør hvad 9a Smart Insigts kan gøre for dig

Med 9a Smart Insights får du:

En accelereret start med indholdspakker
Vi leverer en pakke af allerede definerede dashboards der gør at du nemt kommer i gang med din BI-løsning.

pie-line-graph-desktop

En intelligent dataplatform
Du kan problemfrit udtrække datakilder og omdatte disse til ægte indsigt.

brain-1

Datafortolkning i stedet for dataindsamling
Du skal ikke bruge din tid på store Excel-arks og snærklede programmer. med 9a Smart Insights kan du i stedet bruge tiden på, at fortolke data og træffe de rette beslutninger for din virksomhed.

monitor-graph

+300 virksomheder har de seneste 3 år valgt én af vores præ-konfigurerede BI-løsninger til Dynamics platformen (baseret på Power BI)

Få en accelereret start med indholdspakker

Den udfordrende del ved at opsætte et fleksibelt, men indsigtsfuldt Power BI-dashboard er, at du skal kombinere datasæt fra forskellige entiteter i Dynamics. 9a Smart Insights leverer en intelligent dataplatform, der ikke kun udtrækker Microsoft Dynamics-datalogik og andre datakilder. Løsningen kan problemfrit konvertere dataene til reel indsigt.

Derfor er de vigtige for dig:
Når du vil lave et dashboard der præsenterer din virksomheds omsætning er det ikke nok kun at vælge salgsenheden i Dynamics 365. Du har sikkert brug for nogle entiteter fra salgsområdet, men også enheder fra modulet finans, indkøb og måske projekter i Dynamics 365. Hvis du opretter disse uden hjælp, så er det en tidskrævende opgave.

Du kan i stedet kickstarte din BI-implementering med vores BI-indholdspakker. Indholdspakker giver mulighed for at dele Power BI-objekter som rapporter, datasæt, dashboards eller Excel-projektmapper. Det bedste ved indholdspakker er, at når vi installerer 9a Smart Insights, så er dine første præstationsdashboards klar på få timer, ikke dage.

Dette indeholder vores BI-indholdspakker:
9a Smart Insigts' datapakker tager udgangspunkt i Dynamics 365-databasen. På baggrund heraf - og vores erfaring gemmel tusindvis af implementeringer - har vi lavet datapakker, så du får mest muligt indsigt i din forretning. Vi kombinerer forskellige datasæt gennem de forskellige Dynamics 365-datasæt (også inklusive tilpasninger) og skaber indholdspakker, som vi leverer med installationen af 9a Smart Insights. Som standard har 9a Smart Insights indholdspakker til salg, lager, indkøb, kreditor, debitor, projekt og produktion samt finans.

 

Data Platform:

9a Smart Insights er en intelligent dataplatform, der giver virksomheder mulighed for at udtrække datakilder og problemfrit omdanne dette til ægte indsigt.

Med 9a Smart Insights arbejdes med data både fra fortiden, nutiden og fremtiden.

Fortiden er der hvor vi forsøger at rapportere på statiske data.  Hvis vi har rene data til rådighed om fortiden, kan vi tjekke nutiden med performance management: hvordan har vi det i dag sammenlignet med fortiden?

Ser man på den nuværende præstationsstyring, bør dine data være dynamiske, da du måske er tvunget til at øge eller mindske indvirkningen på dit budget eller planlægning.

Den sidste fase er fremtiden. Med fortid og nutid i BI-perspektivet gør vi os klar til kunstig intelligens, maskinlæring og Internet of Things.

Vores intelligente dataplatform dækker alle aspekter af dette BI-perspektiv med rige og robuste funktioner.

Med en effektiv BI-platform får du forretningsmuligheder som du ikke havde før – blandt andet at du på et vilkårligt tidspunkt kan måle præcist, hvorledes din forretning performer

Tjek funktionerne i 9a Smart Insigts til Power BI:

Data platform
Birds booster rapportering med Data Warehouse Automation og fremskynder nutiden og fremtiden med BI-indholdspakker, power ON og Advanced Analytics.

analytics-net

Fuld ETL support
Extract, Transform, Load (ETL) er proceduren for at kopiere data fra en eller flere kilder til et lager, som repræsenterer dataene anderledes end kilderne eller i en anden kontekst end kilderne.

server-server-exchange

Performance management
På et dashboard kan du se, hvordan organisationen klarer sig på de indikatorer, du har valgt, du kan spotte tendenser og fremskridt i projekter og andre komplekse, multidisciplinerede områder.

performance-increase-2

Visualisering
Datastorytelling er en praksis med at opbygge en fortælling omkring et sæt data og dets medfølgende visualiseringer for at hjælpe med at formidle betydningen af disse data på en kraftfuld og overbevisende måde.

performance-presentation-graph

Power ON
Du skal blot tilføje kommentarer, lave forudsigelser eller ændre antagelser i Power BI, og Power ON genberegner hele kolonnen baseret på det nye budget, selv med sæsonbestemt indflydelse og mere.

performance-graph-calculator

Data visualisering:

Med 9a Smart Insights får du muligheden for nemt at bygge en brugerdefineret brugeroplevelse (UX), så dataene kan fortælle den historie, du har brug for og ønsker.

 

I de senere år har vi set en tendens til 'data storytelling'

Datastorytelling er praksis med at opbygge en fortælling omkring et sæt data og dets medfølgende visualiseringer for at hjælpe med at formidle betydningen af disse data på en kraftfuld og overbevisende måde. Da 9a Smart Insights ofte arbejder med Power BI som sin frontend, er det nemt at bygge en brugerdefineret brugeroplevelse (UX) til den datafortælling, du ønsker.

Her ser du nogle eksempler på en komplet brugerdefineret UX, men drevet af Power BI-data. Denne måde at visualisere på er fantastisk på en stor skærm i dit hovedkvarter eller en god datahistorie til ledelsesrapportmøderne.

Business Intelligence der passer til din virksomhed

9a Smart Insights er en drøm for enhver byggevirksomhed.

Du får et komplet økonomisk overblik over din virksomhed, opdateret og komplet hver dag. Og øjeblikligt vide, hvor en proces kan være mere effektiv på trods af data, der kommer fra flere kildesystemer.

Med Business Intelligence samles data fra forskellige discipliner. På den måde holder du styr på hele projektet. Med BI ser du, hvad der kunne have været gjort bedre tidligere, du tjekker, hvordan det går nu og til sidst ser du, hvad forcastet for det nuværende projekt er.

Fra rapportering, til analyse, til forudsigelse. Vores løsning er optimeret til hver enkelt rolle i virksomheden. Så hver afdeling har den daglige indsigt, der er nødvendig for at forbedre processer.

9a Smart Insights er en drøm for enhver grossist: Fuldstændig økonomisk overblik over din virksomhed, opdateret hver dag og komplet til hver eneste detalje, så du ved, hvor dit lager er. Og derudover indsigt der gør, at du med det samme ved, om en proces kan være mere effektiv.

Grossister bruger BI til at købe de rigtige varer. Gennem 9a Smart Insights kan du sikre, at du hverken køber for meget eller for lidt. At du køber varen i den rigtige størrelse og at hver enkelt lager placeres det korrekte sted.

Med 9a Smart Insights får din finansafdeling det fulde overblik over, at eller projektleverancer og tilhørende detaljer.

Ledelsen får direkte indsigt i udbyttet i produktionsprocesserne.

Indkøb får indsigt i materialeanvendelse, så indkøb kan koordineres bedre.

Salg og marketing får et 'live' indblik i tilgængelighed og hvad de kan love til potentielle kunder.

 

Ovenstående er blot eksempler på, hvordan 9a Smart Insights kan understøtte din produktionsvirksomhed.

Bliv klogere på Data warehouse automatisering:

Data warehouse-automatisering (DWA) er processen der accelererer og automatiserer udviklingscyklusser for data warehouse. DWA har som mål at automatisere hele livscyklussen af et datawarehouse til kildesystemanalyse for at indlæse dataene i en frontend. Fordelen ved data warehouse-automatisering er evnen til at levere BI-projekter langt hurtigere og med færre ressourcer.

 

Ved at tilføje 9a Smart Insights som Data warehouse-automatisering til dit Power BI miljø opnår du nogle stærke fordele:​

Du opnår hurtighed og smidighed
Uden anstændig DWA forbinder du Dynamics 365 eller andre datakilder direkte til Power BI. Det betyder, at du anmoder om store datasæt (millioner af terabyte) kontinuerligt mellem begge applikationer, hvilket bremser din analyse og din 'Time to Value'. Med DWA har du et enkelt analyselager, der er bygget til skalering og til at udtrække forskellige datakilder, så du kan arbejde hurtigt og effektivt med Power BI frontend.

browser-gauge-1

Du opnår skallerbarhed
Microsoft Dynamics 365 rummer tusindvis af tabeller, der alle lagrer data, så det er en ret stor ting at oprette forbindelse direkte til Power BI. Det bliver ofte et problem, når løsningen skal bruges i større skala. Med flere anmodninger, pull-anmodninger mellem moduler og forskellige datakilder, bliver det hurtigt komplekst uden DWA. Det samme gælder for modellering.

graph-stats-ascend

Du opnår nemmere modellering
Modellering af hundredvis af tabeller er muligt i Power BI, men det er ikke nemt at administrere selv - heller ikke selvom du bruger den nye 'Modellering Views'-funktion. Det er nemmere at administrere hvis du bruger DWA.

pie-line-graph-desktop

Bliv klogere på 9altitudes og 9a Smart Insights

keyboard_arrow_up