Opsaml data smart - og brug dem

Med Internet og Things (IoT) kan du opsamle data fra dine maskiner eller dine produkter. Hos 9altitudes arbejder vi både med IoT gennem Microsofts- og PTC's produkter. Hvad der er den rette løsninger for dig er hvordan du ønsker at arbejde med IoT.

Vi skildrer bl.a. i mellem, om du ønsker at arbejde med IoT i dit produktionsapperat eller om du ønsker at have IoT i dine produkter, så du bedre kan servicere dine kunder.

 

Bliv klogere på de to måder at arbejde med IoT:

Der er mange i din virksomhed som kan drage fordel af IoT:

Research & development:
R&D kan være interesseret i, om produktionsapperater og produkter opfører sig som tænkt. Er der én ting som ofte går i stykker? Er der nye krav at tage højde for?

programming-user-head

Udkørende service teknikere:
Service teknikerne kan få oplysninger om hvad der er i stykker allerede før de er på stedet. På den måde kan de sikre de får de rette reservedele med sig, og de kan hurtigere løse problemet. De kan I øvrigt bruge IoT til at se hvornår hvilke produkter bør serviceres.

car-repair-rotating-light

Interne service teknikere:
Service teknikerne der vedligeholder din produktion, kan holde øje med hvilke dele af dit produktionsapperat der trænger til service, så du kan undgå stille-tid i din produktion. De kan også bruge data til hurtige at identificere akutte udfordringer.

tools-wench-hold

Salg:
Salg kan se på om produktet afspejler ændringer i forbrugsmønstret - er der f.eks. funktioner der ikke bruges mere? Er der et øget forbrug? Eller lignende.

real-estate-sign-sale-1

Forretningsudviklere:
Personer der har fokus på at udvikle din forretning kan bruge IoT til at se på, om den faktiske udnyttelse kan optimeres eller der er basis for ændrede afregningsmodeller. Det kan også være der er trends der kan afløses af data.

browser-gauge-1

Dine kunder:
Hvis du indsætter IoT i dine produkter, så kan dine kunder få serviceret deres ting før de evt. går i stykker. Hvis du indsætter IoT i din produktion, så kan du stille data tilrådighed for dine kunder om det produkt de har købt. Det kan være de f.eks. har brug for at dokumentere hvilken temperatur varen er produceret i (hvis det f.eks. er mad, medicin eller lignende)

single-neutral-increase

IoT i din produktion

Med IoT-enheder koblet på dit produktionsapparat, så kan du få oplysninger om din produktion, som du ellers ikke ville have. Det gør dig bedre i stand til at tage de rette beslutninger for at sikre så effektiv en produktion som muligt.

Du kan f.eks. bruge disse data til at identificere flaskehalse i din produktion, til at identificere hvilke dele af din produktion der skal vedligeholdes hvornår, måle på hver maskines strømforbrug, vandforbrug eller lignende. Du kan også bruge IoT-teknologi til at supplere MES-systemer til overvågning af produktion. Det afgørende er, at få identificeret hvad der er vigtigt for dig, at kunne måle på, så du opsamler netop de data der giver værdi for din forretning.

Få overblikket med ThingWorx IIoT

Gør livet nemmere for dine service teknikere med IoT i dine produkter

Hvis du indsætter IoT-enheder i dine produkter, så kan du blive en bedre samarbejdspartner for dine kunder. Alt efter hvad du sælger og hvordan du vil bruge IoT, kan dine service teknikere måske servicere kunderne remote, fortælle hvornår produktet ikke arbejder effektivt længere eller også kan de formentlig se, hvilke reservedele de skal have med når de besøger kunden. Det kan også være du kan fortælle kunderne hvornår det er tid til næste service eller næste reperation allerede før de for udfordringer, fordi du kan se hvor meget produktet har været brugt.

Det er alt sammen ting, som i kundens øjne gør dig en mere proaktiv samarbejdspartner, og øger barrieren for dine konkurrenter. 
 

Bliv klogere på hvordan du kan bruge IoT i dine produkter

Vidste du at der er mere end 4 mia IoT-enheder i industrien, verden over? Vi hjælper dig med at blive klogere på hvordan du kan udnytte teknologien i din virksomhed.

Vi hjælper dig gerne med din IoT-løsning

Uanset om du overvejer at implementere IoT i din produktion eller dine produkter, om du allerede arbejder med IoT og mangler support, eller du gerne vil have en snak om hvordan du kan få endnu mere ud af din eksisterende IoT-løsning, så står vi klar til at hjælpe!

Når vi arbejder med IoT tager vi altid udgangspunkt i hvilket udbytte du og/eller din kunde skal have af IoT-løsningen. Det skal nemlig ikke bare være 'en smart gimmick', det skal være en brugbar løsning, som skaber værdi for din forretning - også på sigt. Det gør vi bl.a. ved at stille kritisk på, hvilke data det er du har brug for at få ud af din løsning.

 

Få support til din IoT-løsning

ThingWorx IIoT Platform

Vi arbejder bl.a. med ThingWorx IIoT fra PTC. Det er en platform der tillader kunderne at fokusere på de værdiskabende aktiviteter frem for teknologien. ThingWorks kan nemlig anvendes som en integrationsplatform der kobler dine øvrige systemer med dine IoT-enheder. Og derved kan dit IT-setup nemmere møde de konstant skiftede forretningsbehov. 

ThingWorx Flow er i stand til at forespørge og agere i mange forskellige systemer. ThingWorx tilbyder derved sig selv som den logiske integrationsplatform og det logiske system for brugerne, der kan aflastes fra at logge ind i mange legacy-systemer for at finde den information, som deres rolle kræver af dem.

 

Mashup eller AR-præsentation ?

Du kan vælge om dine data skal visualiseres via almindelige WEB-sider, eller du vil drage fordel af at ThingWorx er fuldt integreret med PTC’s AR-miljø. Det betyder at real-time-data kan overlejres den virkelige verden med forbløffende effekt på indsigten. Det kan være guld værd i trænings- og service-scenarier.

 

Lær mere om ThingWorx IIoT platform

Implementering af Thingworks IIot fra PTC

Vestergaard Company udnytter IoT til at optimere effektiviteten

Læs hvordan

keyboard_arrow_up