Kan du i dag med et fingerknips fortælle, hvordan din forretning performer på alle områder?

'9A Smart Insights' er en præopbygget Power BI løsning som indenfor de seneste år er blevet den mest udbredte BI-løsning indenfor Dynamics markedet med mere end 350 implementerede løsninger i Europa. At løsningen er præopbygget betyder, at du hurtigt kan komme i gang med en fuld BI-løsning indeholdende jeres egne forretningsdata.

Naturligvis vil du efterfølgende kunne udbygge løsningen ubegrænset med andre datakilder, f.eks. IoT-data, PLM-systemer etc. via det indbyggede 'Datawarehouse Automation værktøj'. Faktisk kan du således sammenflette alle datakilder fra din virksomhed i '9A Smart Insights' – og det gør løsningen helt unik.

... hvad tror du, at et sådan BI-setup ville betyde for din forretning?

Hør hvad 9A Smart Insigts kan gøre for dig

Med 9A Smart Insights får du:

Altid kompatibilitet med den nyeste Microsoft-stack.

password-desktop-approved

Og løsningen passer som ”hånd i handske” til din Dynamics-løsning

9A Smart Insights passer til dig, hvis du i forvejen har et produkt fra Dynamics-platformen. 9A Smart Insigts passer nemlig både til  Dynamics AX, Dynamics NAV, Dynamics 365 FO og Dynamics 365 BC – og lige om lidt også til Dynamics CRM/Sales.

+350 virksomheder har de seneste 3 år valgt én af vores præ-konfigurerede BI-løsninger til Dynamics platformen (baseret på Power BI)

Få en accelereret implementering af din BI-løsning

Den udfordrende del ved at opsætte et fleksibelt og indsigtsfuldt BI-dashboard er ved, at du typisk skal kombinere 'datasæt' fra forskellige områder i din Dynamics løsning. 9A Smart Insights leverer en intelligent 'dataplatform', der ikke kun udtrækker Microsoft Dynamics-datalogik og andre data (kilder). Løsningen kan også konvertere dataene til reel indsigt.

Dashboards er vigtige i din løsning – men svære at skabe:
Når du eksempelvis vil lave et dashboard, der præsenterer din virksomheds omsætning er det oftest ikke nok kun at vælge 'salgsenheden'. Du har sikkert brug for andre datasæt fra salgsområdet, men også datasæt fra finans, indkøb og måske projekt i din Dynamics løsning. Hvis du opretter disse datasæt fra bunden - så er det en særdeles tidskrævende opgave.

Du bør i stedet kickstarte din BI-implementering med et prækonfigureret BI-opsæt, som det der er indeholdt i 9A Smart Insights. BI-opsættet giver bl.a. mulighed for at dele Power BI-objekter som rapporter, datasæt, dashboards eller Excel-projektmapper. Det bedste ved det prækonfigurerede BI-opsæt er, at når vi installerer 9A Smart Insights, så er dine første dashboards klar på få timer - ikke dage eller uger.

Dette indeholder vores prækonfigurerede BI-opsæt:
9A Smart Insights datapakker tager udgangspunkt i Dynamics ERP-databasens struktur. På baggrund heraf har vi lavet datapakker, hvor vi kombinerer forskellige datasæt (inklusive tilpasninger), som leveres med installationen af 9A Smart Insights. 9A Smart Insights dækker forretningsområderne salg, lager, indkøb, finans, kreditor, debitor, projekt samt produktion.

 

Data Platform:

9A Smart Insights er en 'intelligent' dataplatform, der giver virksomheder mulighed for at skabe indsigt i deres forretning via deres egne data.

Med 9A Smart Insights arbejdes med data både fra fortiden, nutiden og fremtiden - og hvordan er det muligt?

Fortiden er, hvor vi rapporterer på statistiske data. Hvis vi har data til rådighed fra fortiden, kan vi tjekke nutiden med performance management: hvordan har vi det i dag sammenlignet med fortiden?

Ser man på den nuværende situation, bør dine data være dynamiske, da du måske er tvunget til at øge eller mindske indvirkningen på dit budget eller planlægning.

Den sidste fase er fremtiden. Med fortid og nutid i BI-perspektivet gør vi os klar til kunstig intelligens (A.I), maskinlæring (Machine Learning) og Internet of Things (IoT).

9A Smart Insights dækker alle ovennævnte, og kan således udvides og skaleres efter behov.

Med en effektiv BI-platform får du forretningsmuligheder, som du ikke har haft før – eksempelvis at du på et vilkårligt tidspunkt kan måle præcist, hvorledes din forretning performer på specifikke områder

Tjek funktionerne i 9a Smart Insigts til Power BI:

Data platform
9A Smart Insights booster rapportering med det indbyggede 'Data Warehouse Automation værktøj', og indeholder prækonfigurerede BI-indholdspakker og Advanced Analytics.

analytics-net

Fuld ETL support
'Extract, Transform, Load (ETL)' er proceduren for at kopiere data fra én eller flere datakilder til et 'lager', som repræsenterer dataene anderledes end kilderne eller i en anden kontekst end kilderne.

server-server-exchange

Performance management
På et dashboard kan du se, hvordan din virksomhed klarer sig på de indikatorer, du har valgt. Du kan eksempelvis spotte tendenser og fremskridt i projekter og andre komplekse, multidisciplinerede områder.

performance-increase-2

Visualisering
'
Data-storytelling' er en praksis med at opbygge en 'fortælling' omkring et sæt data og dets medfølgende visualiseringer for at hjælpe med at formidle betydningen af disse data på en ny og kraftfuld måde.

performance-presentation-graph

Power ON
Du skal blot tilføje kommentarer, lave forudsigelser eller ændre antagelserne i Power BI, og Power ON funktionaliteten genberegner eksempelvis en hel kolonne baseret på et nyt budget (selv med sæsonbestemt indflydelse, o.l.).

performance-graph-calculator

Bliv klogere på Data warehouse automatisering:

Data warehouse-automatisering (DWA) er processen, der accelererer og automatiserer udviklingscyklusser for et data warehouse. DWA har som mål at automatisere hele livscyklussen af et datawarehouse til kildesystemanalyse for at indlæse dataene i en front-end. Fordelen ved data warehouse-automatisering er evnen til at levere BI-projekter langt hurtigere end normalt - og med langt færre ressourcer.

Ved at tilføje 9A Smart Insights som Data warehouse-automatisering til dit Power BI miljø opnår du klare fordele:​

Du opnår hurtighed og smidighed
Uden DWA forbinder du manuelt Dynamics 365 eller andre datakilder direkte til Power BI. Det betyder, at du anmoder om store datasæt kontinuerligt mellem begge applikationer, hvilket alt andet lige bremser hvor hurtigt din analyse gennemføres og dermed din 'Time to Value'. Med DWA har du et enkelt analyselager, der er bygget til skalering og til at udtrække forskellige datakilder, så du kan arbejde hurtigt og effektivt med Power BI front-end’en.

browser-gauge-1

Du opnår skallerbarhed
Microsoft Dynamics 365 rummer tusindvis af tabeller, der alle lagrer data, så det er en ret stor ting at oprette forbindelse direkte til Power BI. Det bliver ofte et problem, når løsningen skal bruges i lidt større skala. Med flere anmodninger, pull-anmodninger mellem områder og forskellige datakilder, bliver det hurtigt komplekst uden DWA. Det samme gælder for modellering.

graph-stats-ascend

Du opnår nemmere modellering
Modellering af hundredvis af tabeller er muligt i Power BI, men det er ikke nemt at administrere manuelt - heller ikke selvom du anvender bruger den nye 'Modellering Views'-funktion. Det er markant nemmere og sikrere at administrere, hvis du bruger DWA.

pie-line-graph-desktop

Få mere afvide om Smart Insights

Vi fortæller gerne med om Smart Insights. Få en snak med os her

keyboard_arrow_up