Implementering af Thingworks IIot fra PTC

Vestergaard Company udnytter IoT til at optimere effektiviteten

Læs hvordan

Sørg for at dine løsninger skaber værdi for din forretning

Hos 9altitudes har vi fokus på driften af din løsning - med andre ord, arbejder vi for, at din løsning skal skabe værdi i din hverdag. Derfor udfordrer vi dig løbende på om du har det rette fundament, om du f.eks. opsamler de rette data, om du f.eks. får den rette værdi ud af din rapportering, og mere til. For vores konsulenter er først tilfredse, når de har skabt forretningsmæssig værdi baseret på dine løsninger.

 

Bliv udfordret på hvordan din løsning skal driftes

Vi sikrer, at du - også over tid - har de bedste forudsætninger for at udnytte dine forretningsdata, så du altid kan tage de rette beslutninger.

Vi har kompetencerne til at hjælpe dig

Uanset om din eksisterende løsning 'driller', eller om du måske har brug for hjælp til at identificere en ukendt fejl, så står vi klar til at hjælpe.

Vi bestræber os på, at sørge for, at du supporteres af konsulenter, som kender din løsning, men hvis du står med en akut udfordring, og de ikke er tilgængelige, er vores øvrige eksperter selvfølgelig også klar til at hjælpe dig.

9altitudes arbejder med flere forskellige datarelaterede løsninger med utallige datakilder baseret på forskellige teknologier - så vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig. 
 

Kontakt Helpdesk og få support

Power BI og Power Apps

Power BI giver Rynkeby indsigt i juice salget!

Læs hvordan

keyboard_arrow_up