Creo Simulation Live giver dig real-time feedback på dine designbeslutninger imens der konstrueres

Analyse i Creo Simulation Live fungerer stort set som en environment-setting. Hvis du har sat Creo til at analysere din konstruktion løbende, vil skærmen blive opdateret med det nye resultatplot efter enhver regenerering – nøjagtig som når modellen shades.

Creo Simulation Live håndterer lineær styrkeanalyse, termisk analyse og egenfrekvensanalyse på både parter og assemblies.

Det er fuldt integreret i Creo Parametric og meget let at anvende, men frem for alt meget hurtigere end traditionelle finite element beregninger, da det udnytter de mange processorer på grafikkortet.

Forskellen i hastighed i forhold til traditionelle analyseværktøjer kan være flere størrelsesordener – det er ikke usædvanligt at se resultater 100 gange hurtigere end med traditionelle systemer.

 

Få mere afvide om dine muligheder

Creo Simulation Live er den perfekte måde at få endnu mere ud af din eksisterende Creo løsning.

Afprøv dine ideer hurtigt og effektivt

Med Creo Simulation Live kan du afprøve flere alternativer hurtigere og nå frem til stadigt bedre konstruktioner på kortere tid.

Creo Simulation Live gør simulering til en integreret del af konstruktionsarbejdet. Det er ikke nødvendigt at simplificere modellen eller arbejde på en speciel “analyse-kopi”, som nogle har gjort det til en vane.

Med Creo Simulation Live kan du analysere direkte på en kompleks model fyldt med detaljer og hurtigt få brugbare resultater, som kan guide dig i det videre konstruktionsarbejde.

Med Creo Simulation Live kan du koncentrere dig om konstruktionsarbejdet. 

 

Creo Simulation Live er et teknologisk tigerspring.

Hvornår har du sidst fået mulighed for at se resultater så mange gange hurtigere ?
Den relative beregningshastighed af Creo Simulation Live spænder fra en faktor 10 på nogle typer problemer helt op til en faktor 1000 på beregning af kompakte emner.

 

Kom godt i gang med Creo Simulation Live

keyboard_arrow_up