CAD - som det bør være

Creo Parametric er det moderne fleksible skalerbare 3D CAD-system, som du kan vokse med – hvadenten du er selvstændig konsulent – et nyt firma under opstart, eller en international koncern. Softwaren er industriens mest robuste, skalerbare og fleksible 3D modelleringssoftware.

Creo Parametric kombinerer letanvendelighed med funktioner, som kan håndtere alle tænkelige opgaver. Creo Parametric løser alle fremstillingsvirksomhedernes geometriske og konstruktionsmæssige udfordringer – helt fra konceptuelt design til produktion på værkstedsgulvet. 

 

Få mere at vide om Creo Parametric

Med Creo Parametric får du mange muligheder:

Parametrisk Modellering
Med robust parametrisk modellering kan modeller opbygges stringent og med en høj grad af intelligens, så de kan reagere på uforudsete ændringer. Det parametriske udgangspunkt gør også Creo til et naturligt førstevalg til automationsopgaver i forbindelse med konfiguration og platformsbaserede produkter.

crafts-model-plane

Design Exploration
Creo understøtter udforskning af alternativer v.hj. af checkpoints, branching og andre funktionaliteter, som gør det muligt at gemme mellemresultater og bevæge sig ud af en anden kreativ løsningsvej.

design-pen-tool

Direkte modellering
Nogle gange har du brug for at importere data fra andre systemer. Med direkte modellering kan du arbejde videre med modellerne, som var de skabt i et moderne system. Du kan ændre dimensioner, flytte flader og se geometrien ændre sig på logisk vis, når du bruger de direkte redigeringsfaciliteter.

design-tool-shape

Plastkonstruktion
Fra starten har Creo været stærk til at opbygge ribber, slip, rundinger, overgange mellem flader og alle de andre aspekter, som man må tage hensyn til under et konstruktionsforløb. Med muligheder for at analysere slip, indlægge delelinier og i det hele taget konstruere de nødvendige geometrier finder du ikke bedre funktionalitet til modellering af plast.

ruler-triangle

Styrkeanalyse
Du vil have lyst til at verificere at din konstruktion kan holde til de belastninger den bliver udsat for. Det kan du med Creo Simulate, hvor udbøjninger, spændinger og andre forhold af interesse kan udforskes. Altsammen fuldt integreret med CAD-delen.

analytics-graph-lines

Publicering af AR-experiences
Med et tryk på en knap kan du distribuere dine modeller, så du kan gennemføre virtuelt design review i Augmented Reality. Stil den virtuelle model op på det fine konferencebord uden at ridse det og diskuter kvaliteter og alternativer mens I går rundt om den.

vr-monitor-box

Surface Modellering
3D CAD er ikke komplet uden robust surfacemodellering. Med Creo får du mulighed for at modellere udelukkende i surfaces eller i en blanding af solids og surfaces. Herved får du maksimal fleksibilitet og robusthed – også når det gælder de virkelig komplicerede geometrier.

board-game-geometry

Freestyle konstruktion
Til de mere organiske former kan der være tid at spare ved at skyde genvej. Med Freestyle kan du tage udgangspunkt i en simpel geometri, som forfines ved underopdeling og direkte manipulation. Nærmest som at sidde med et stykke ler i hånden. Og selvfølgelig er resultatet en fuld solid opbygget af flader af høj kvalitet – lige til at printe eller fræse.

crafts-pottery

Mekanismekonstruktion
I traditionel mekanisk konstruktion indgår der ofte bevægelige dele. De lader sig analysere i mekanismefunktionalitet, hvor der kan påsættes forskellige typer af motorer, som påvirker din konstruktion i de tilgængelige frihedsgrader.

desktop-monitor-settings

Ergonomiske studier
Moderne interface hvor dine tyndpladeemner forfines mens du tilføjer nye egenskaber til dem. Solider og surfacemodeller konverteres enkelt til tyndplademodeller, når behovet opstår.

Arbejder du med konstruktion af maskiner som skal betjenes af mennesker, vil du sætte pris på de indbyggede muligheder for at analysere dine konstruktioner i forhold til f.eks. forskellige kropsstørrelser, rækkevidder og synsvinkler.

app-window-bookmark

Intelligente rammeværker
Rammekonstruktioner kan opbygges af standardprofiler, som skæres sammen automatisk af systemet. Styklister og tegninger genereres med en høj grad af automation.

cursor-select-frame

Intelligente samlinger
Samlinger kan udføres med bolte der selv borer de nødvendige huller, indlægger skiver og påsætter møtrikker.

3d-print-settings

Kabler og rør
Hvis du konstruerer kabinetter eller chassisser, som indeholde væsentlige mængder af kabler eller rør er der gode chancer for at du vil ønske dig at anvende Cabling og Piping-funktionaliteten i Creo. Komplet med mulighed for udlæsning af forbindelses-information og rør- eller kabellængder gør den din digitale konstruktion komplet.

construction-pipe

Creo CAD er stamfaderen til alle moderne parametriske 3D CAD-systemer

Få Creo Simulation Live og få mere ud af din CAD-løsning

Creo Simulation Live giver dig real-time feedback på dine designbeslutninger løbende imens der konstrueres.

 

Se mere om Creo Simulation Live her

Få Creo Simulation Live og få mere ud af din CAD-løsning

Creo Simulation Live giver dig real-time feedback på dine designbeslutninger løbende imens der konstrueres.

 

Se mere om Creo Simulation Live her

Vil du have hjælp til din eksisterende CAD-løsning?

Vores support står klar til at hjælpe dig.

Få hjælp her

Vil du være (endnu) bedre til CREO Parametric?

Tag på kursus og lær mere om dit system, så du bliver endnu mere effektiv i din hverdag.

Vi tilbyder forskellige kurser, og har sikkert også et der passer til dig

Find dit kursus

keyboard_arrow_up